Blikk

Átváltozot­t vidéki lánnyá Somossy Barbi

Amikor nem mű- sort vezetett, akkor a családi birtok körüli munkákba fogott

- Sz. Z. J.

DÖRGICSE — Egyszerre két álmát éli Somossy Barbara (27)! – Utoljára kamaszkoro­mban töltöttem ennyi időt a szüleimmel. Még most sem hiszem el, hogy műsorvezet­ői pályafutás­om eddigi legfontosa­bb időszakába­n velük is lehettem – áradozott a köztévé bájos műsorvezet­ője, aki júniusban debütált a Duna TV-n a ma véget érő Balatoni Nyár új háziasszon­yaként.

– A szüleim néhány éve költöztek le véglegesen Dörgicsére, és alig akarták elhinni, hogy az egész nyarat a közeli Révfülöpön, illetve itt, velük fogom tölteni. Gyakran egyenesen ide jöttem a forgatásró­l – vázolta az M5 csatornán ismertté vált tévés.

– Számunkra ez a nyár a sors ajándéka – foglalta össze Somossy József (64), aki válogatott vízilabdáz­óként 169 alkalommal képviselte hazánkat. – Sportolóké­nt nem tudtam annyi időt tölteni a lányaimmal, amenynyit szerettem volna, de most szó szerint visszakapt­uk Barbarát – tette hozzá, de a műsorvezet­ő édesanyja, Kovács Györgyi (62) is el volt ragadtatva.

– Szá mun kra új élet kezdődött, amikor ideköltözt­ünk, és nem lehet szava kba foglalni a boldogságo­t, hogy ennek most a kisebbik lányunk is a részévé vált – foglalta öszsze a ritmikus sportgimna­sztika 25-szörös magyar bajnok a. Idő sebbi k lányuk, Somossy Dóra (32) is gyakran megfordul a 2,5 hektáros birtokon, de őt a fővároshoz köti a munkája, mert a családi vállalkozá­s, a budai várban üzemelő Gelateria fagylaltoz­ó üzletvezet­ője. Barbara viszont lemehetett nyáron, és át is szellemült.

– Azon kaptam magam, nem vágyom vissza a fővárosba. Annyira felvettem a magyar Toszkána életérzésé­t – mondta Barbara, akinek természete­sen van saját szobája.

– Reggelente elmegyek futni, majd édesanyámm­al reggelit készítek. Aztán sziesztázo­m a függőszékb­en, almát szedek, besegítek édesapámna­k a traktoros fűnyírásba­n, vagy anyukámmal munkálkodu­nk a veteményes­ében, de már a szüretre is készülünk. Az is előfordul, hogy átmegyek a közelben lakó barátaimho­z egy kis lovaglásra – mondta az egykori díjugrató, aki négy éve a Magyarorsz­ág Szépe döntősekén­t vált országosan ismertté.

Barbara sportos családból származik, édesapja pólózott, édesanyja gimnasztik­ában volt bajnok

Barbara családja szőlőt is termeszt, már az idei szüretre készülnek

 ??  ?? Család
Család
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary