Blikk

Megúszta a botrányt Thandie Newton

- Blikk-információ L. B.

LOS ANGELES — Maga Thandie Newton (50) lepődött meg a legjobban, hogy nem lett botrány a júliusban adott interjújáb­ól. A Westworld című sorozat sztárja egy hónapja keményen kritizálta Hollywoodo­t, különösen Tom Cruise-t (56), akivel a Mission Impossible második részét forgatták együtt. Akkor elárulta, hogy a színész megijeszte­tte a munka során, állandóan ordibált vele és mások előtt alázta.

Most Newton a Variety lapnak elmondta: azt hitte, viszszaütn­ek rá a szavai. A napokban videoklipp­el együtt megjelent Tedd el című dala, melyben meglehetős­en erős nyelvezett­el rappel. Kiknek szól a számban hallható üzenet?

– Külön nem szántam senkinek. Már nagyon régen jöttem ki ilyen jellegű, polgárpukk­asztó nótával, és a nyár vége előtt mindenképp­en ki akartam adni valami olyat, amit a a bulizni vágyó rajongókna­k szánhatok. Ahogy a dalban is mondja, 2020-at írunk. Mostanra bele kell férjen egy ismert női előadótól is ilyen erős nyelvezet?

– Tőlem eddig is belefért. Nem gondolom, hogy meg kéne felelnem bárkinek is. Aki ismer, tudja, hogy a hétköznapo­kban egy teljesen normális lány vagyok, aki pedig a nóták alapján akar beazonosít­ani, az így járt. A hiphop- és a rapstílus ilyen, aki ebben akar sikereket elérni, az nem akarhat megfelelni a társadalom­nak és nem állhat színpadra görcsösen. Nem gondolja, hogy a szülők nem örülnek annak, ha a

A színésznő kemény dolgokat

– Nag yon sokan gratulálta­k, pedig biztos voltam benne, hogy innentől elfelejten­ek Hollywoodb­an – mondta a színésznő.

– Erre ne én gondoljak, gondoljon rá a szü lő. Sosem mondtam, hogy hajrá, 12 évesek, most énekeljéte­k velem a trágár szövegeket. Mindenkine­k a saját joga eldönteni, hogy mit enged meg a gyerekének vagy mit nem. Szerintem ennél durvábbat is néznek az interneten, nem érzem rosszul magam emiatt. Szerencsér­e a rajongótáb­orom zöme a 18–35 éves korosztály­t erősíti. Nekik készülnek elsősorban a dalok. A sokat mutató öltözékein­ek köze lehet klipjei milliós nézettségé­hez?

– Azt gondolom, hogy az említett videók a stílus kedvelői miatt lettek ilyen nézettek. Nekem egyszerűen tetszik, hogy Amerikában színes egyedi szerkókban vannak az előadók, ezért én is mindig ilyet akarok csinálni. A mostani videóban sem mutatok magamból többet, mint az előzőekben, így nem hiszem, hogy emiatt kattintana rá bárki.

 ??  ?? Szüret
Munka
Ha kell, a csinos szőkeség a fűnyírón is megállja a helyét
Szüret Munka Ha kell, a csinos szőkeség a fűnyírón is megállja a helyét
 ??  ?? gyermekük ilyen típusú zenéket hallgat?
gyermekük ilyen típusú zenéket hallgat?
 ??  ??
 ??  ?? Odavágott
Odavágott
 ??  ?? mondott Tom Cruise-ra, és ő maga is meglepődöt­t, menynyien megvédték szavait
mondott Tom Cruise-ra, és ő maga is meglepődöt­t, menynyien megvédték szavait

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary