Blikk

A Tháliában is van koronavíru­sos

- L. B.

BUDAPEST — A Thália Színházban is felütötte fejét a koronavíru­s. A világjárvá­nyt okozó kór az elmúlt napokban a magyar színházak világába is betört, hiszen először a Vígből, majd az Átriumból, most pedig a Thália Színházból is olyan hír érkezett, hogy egy koronavíru­sos stábtag miatt rendkívüli állapotot hirdettek. A Vígszínház­ban a járványügy­i hatóságok döntése alapján szeptember 4-ig az előadások is elmaradnak.

Az Átriumban szereplő

Stohl András (53) a történtek után közösségi oldalán jelezte, hogy rajta már el is végezték a tesztet, amely szerencsér­e negatív eredményt mutatott, így kérvényezt­e, hogy ne kelljen 14 napig karanténba vonulnia , hiszen minél előbb szeretne visszatérn­i a színpadra.

Az, hogy a Thália Színházban is pozitív lett egy társulati tag tesztje, péntek délután szivárgott ki, ám amíg az első feltételez­ések arról szóltak, hogy a rendkívüli helyzet miatt két darab bemutatása is elmaradhat, a színtársul­at közl e mé nyb e n j e - lezte , ho gy e rről egyelőre szó sincs.

– A Thália Színház a jelenleg érvényes járványü gyi p roto ko l l szerint jár el, folyik a művészek és dolgozók tesztelése. A Gyilkosság az Orient Expresszen és a Művé

 ??  ?? Védekezés A Thália Színház közölte, minden előírást betartanak szet előadásain­k bemutatójá­nak elhalasztá­sát nem tervezzük.
Védekezés A Thália Színház közölte, minden előírást betartanak szet előadásain­k bemutatójá­nak elhalasztá­sát nem tervezzük.
 ??  ?? Változás
A zenész testén máris meglátszik a két hónapnyi edzés, kezd formába lendülni
Változás A zenész testén máris meglátszik a két hónapnyi edzés, kezd formába lendülni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary