Blikk

Egyszer még lesz új párom

Gábor a kisfiával együtt jár pszichológ­ushoz, azt szeretné, hogy később teljes családban éljenek

- Lakat Eszter

BUDAPEST — Pontosan tudja, hogy az élete soha többé nem lesz olyan, mint régen, mégis úgy érzi a feleségét tragikus körülménye­k között elvesztő Bronz Gábor (42), hogy a gyász legnehezeb­b szakaszán már túl van, ahogy mondani szokták: néha már a fényt is látja az alagút végén. A kétgyereke­s édesapa nyáron, váratlanul vált özvegygyé, amikor egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről pont az utcára kilépő feleségére zuhant. Erzsébetne­k (†41) esélye sem volt a túlélésre, olyan erővel csapódott rá a halálba ugró férfi.

Gábor pillanatok­kal a történések után ért a tragédia helyszínér­e, felesége a kezei között halt meg. Kisfiuk, a három és fél éves Márton közvetlen közelről nézte végig, ami édesanyjáv­al történt, akkor féléves kishúga, Boglárka pedig a babakocsib­an volt. Centiken múlt, hogy a két picinek semmi baja nem lett.

A tragédia után Gábor szívét teljes egészében kitöltötte a fájdalom, amit párja elvesztése okozott, mára azonban úgy érzi, a gyógyulás útjára lépett.

– Bá r m i lyen f urcsá n is hangzik, de tudomásul kellett, hog y veg yem: az élet megy tovább. Az emberi lélek egy fantasztik­us szerkezet, a legnagyobb fájdalombó­l is képes, ha nagyon lassan is, de kigyógyuln­i. Ma már nem tölti ki minden pillanatom­at a gyász, miközben pontosan tudom, hogy soha semmi nem lesz már olyan szép és tökéletes, mint Erzsébette­l volt. Ma már nem tartom közhelynek, hogy az idő begyógyítj­a a sebeket. Természete­sen a kisfiam és én is rendszeres­en járunk pszichológ­ushoz, a szakember rengeteget segít mindkettőn­knek. Most már azt is ki merem mondani, hogy egyszer még lesz egy új párom, ami nekem legalább annyira jót tesz majd, mint a gyerekekne­k. Azzal is számolok, hogy valószínűl­eg olyan hatalmas érzéseket nem fogok már senkivel megélni, mint Erzsébette­l, de ennek a felismerés­e nem zárja ki, hogy párkapcsol­atom legyen – avatta be érzéseibe a Blikk olvasóit teljes őszinteség­gel Bronz Gábor.

Az édesapa úgy érzi, a régiek nagyon tudtak valamit, most ő is azt gondolja, hogy a gyászfolya­mat egy évig tart.

Addig is minden szabad percét a két gyermekéve­l tölti, akik, csakúgy, mint ő, egyre jobban vannak.

– Márton nagyon szereti az óvodát, és a legnagyobb boldogságo­mra egyre többet mosolyog. Nagyon féltettem őt, mert rettentően anyás volt, de fantasztik­us bölcsesség­gel viseli a helyzetet. Erősen hiszem, hogy egyszer még teljes családban élhet majd, hiszen az lenne neki a legjobb. Persze az édesanyja emlékét mindig ápolni fogjuk – mondta az édesapa.

 ??  ?? Család
Gábor mindent megtesz Mártonért és Boglárkáér­t, de úgy gondolja, teljes család lenne számukra jó
Szerelem
Erzsébet volt Gábor számára a nagy ő, soha nem felejti el
Család Gábor mindent megtesz Mártonért és Boglárkáér­t, de úgy gondolja, teljes család lenne számukra jó Szerelem Erzsébet volt Gábor számára a nagy ő, soha nem felejti el
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Lassan, de haladnak előre
A kis Bogi az egyetlen, aki nem fogta fel, hogy anya nincs többé, az apukának és Mártonnak pszichológ­us segít
Lassan, de haladnak előre A kis Bogi az egyetlen, aki nem fogta fel, hogy anya nincs többé, az apukának és Mártonnak pszichológ­us segít

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary