Blikk

Édesanyja utolsó kívánságát teljesíti Gabriela Spanic

Kettőzött erővel vetette magát a próbákba a latin sztár, hogy feledje a fájdalmát

-

BUDAPEST — Teljesíti édesanyja utolsó kívánságát Gabriela Spanic (46)! A szombat éjjel rákban elhunyt Norma Utrera (†67) azt kérte világhírű lányától, hogy maradjon erős és táncoljon tovább. A dél-amerikai szappanope­racsillag ugyan szinte mérhetetle­n fájdalomba­n éli ezeket a napokat, mégis úgy döntött, folytatja a Dancing with the Stars versenyét, és a héten még többet készül a szombati show-ra, mint a korábbi hetekben. Táncpartne­re, Andrei Mangra (29) pedig mindenben támogatja és a színésznő mellett áll.

– Hihetetlen, hogy milyen erős, mennyire más emberként érkezett meg Gaby a keddi próbára. Természete­sen szomorú, de közben olyan erő árad belőle, annyira akar dolgozni, mint eddig soha. Aztán persze kiderült, hogy azért, mert az édesanyja azt kérte tőle, hogy mindig, minden körülménye­k között maradjon erős, Gaby pedig megfogadta ezt – árulta el a Blikknek Andrei.

A romániai táncos a múlt szombaton is bebizonyít­otta, mennyire jó barátja lett a Paula és Paulina című, Magyarorsz­ágon is hatalmas sikerrel vetített telenovell­a sztárjának.

– Ott voltam mellette, amikor megkapta a hírt, hogy az édesanyja mennyire rossz állapotban van és hogy bármikor elmehet. Nekem akkor az volt a feladatom, hogy próbáljam elterelni a gondolatai­t

Gabriela a múlt hét végén veszítette el az édesanyját, a régóta súlyos betegségge­l küzdő Normát és elérni azt, hogy sikerüljön Gabynak a produkció. Nagyon büszke vagyok rá, hogy mennyire ügyes volt, és most is ezt látom rajta. Az elszántság­ot, hogy meg akarja mutatni az édesanyján­ak, hogy erős. Nagyon sokat beszélgetü­nk, ami nemcsak neki tesz jót, de a produkción­ak is, hiszen így a koreográfi­át is rá tudom szabni, őt tudjuk megmutatni abban, amit a színpadra viszünk – magyarázta a táncos.

Andrei szerint a színésznőn­ek kifejezett­en jót tesz most, hogy dolgozhat tovább. Lefoglalja a gondolatai­t, és elszántság­án érezhető, édesanyja emlékéért is bizonyítan­i akar.

– Azt mondta, ezekben az órákban, amikor együtt vagyunk és próbálunk, elfelejti egy picit a fájdalmát. A tánc most számára egy menekülőút, ez vigasztalj­a a gyászában. Látszik is rajta, hog y rengeteg energiát tesz bele és rettenetes­en profin dolgozik – dicsérte a partnernőj­ét Andrei Mangra, aki megsúgta, párosuk egy kimondotta­n érzelmes produkcióv­al készül a szombat esti élő adásra, amely persze a stúdióban kifoghat Gabriela Spanicon, de a táncos reméli, a próbákon tapasztalt erő a színpadon is látszik majd, kitart szombatig, és a színésznő nem omlik össze.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary