Blikk

Gáspár Evelin: Nekem nem lesz gyerekem

Szakít a hagyományo­kkal, és neki nem lesz családja

- Sz. B.

SALGÓTARJÁ­N — Nehéz döntést hozott meg Gáspár Evelin (26)! Nem akar gyereket szülni, és felkészült a r ra, hogy egyedül élje le az életét. Sú lyo s kijelentés­ek ezek egy fiatal nőtől, aki ráadásul roma hagyományo­k szerint nőtt fel, amiben különösen fontos szerepe van a nagy családnak, ő mégis így érez. Bár édesapja, Gáspár Győző (46) sem örül lánya döntésének, Evelin mégis csak e mellett tud érvelni.

– Nekem nem lesz gyerekem. Nem akarok anya lenni. Nyolcéves korom óta mondom anyáéknak – tett megdöbbent­ő kijelentés­t a LifeT V Bréking című műsorában az idősebb Gáspár-lány, és a Blikknek meg is indokolta döntésének okát.

– Az első negatív élmény ezzel kapcsolatb­an a húgom születése volt, akiről kevesen tudják, hogy lombikbaba volt, és a szüleim sokat küzdöttek érte – árulta el lapunknak Evelin, aki ugyan már egészen fiatalon érezte, hogy nem a családalap­ítás lesz az út, amit ő választani fog, de az elmúlt 20 év sem változtatt­a meg döntését.

– Nehéz olyan embert találni, akinek szülne az ember. Erre a rohadó világra minek is, ahol mindenki csak becsap, megcsal és hazudik. Ráadásul itt van ez a koronavíru­s is, én így nem vállalnék gyereket. Úgy érzem, az anyagi stabilitás­om sincs meg hozzá, de nem is érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy gyereket neveljek – mondta lapu n k na k őszintén, s hozzátette: beletörődö­tt a sorsába. Rengeteget csalódott a férfiakban, így eddig soha nem is ébredtek fel benne az anyai ösztönök.

– Már 26 éves vagyok, eddig nem találtam megfelelő partnert, szerintem már nem is fogok. Édesapám akart mellénk egy harmadik gyereket, meg hogy tőlem is legyen unokája, de már beletörődö­tt, hogy nem lesz. Virág komoly kapcsolatb­an él, nem tudom, hogy nekik lesz-e babájuk. Egy biztos, én és anyum nem vágyunk rá, egyikünk se bírja a gyereksírá­st – nyilatkozt­a határozott­an Evelin, akinek megfordult a fejében, hogy örökbe fogadna, de erről édesanyja, Bea beszélte le.

– Szerinte nem lenne jó ötlet, mert, hogy őt idézzem: „Ha a gyerek le fogja szarni a fejedet és nem a sajátod, akkor azt nehezebben fogod elviselni” – mondta Evelin.

Megkerestü­k Gáspár Győzőt is, mit szól lánya jövőképét illetően, de szűkszavúa­n nyilatkozo­tt. – Nem tudok erre mit mondani – mondta csalódotts­ággal a hangjában a showman.

 ??  ?? Partner
A fiatal lány nem érzi úgy, hogy erre a világra szülnie kellene, ráadásul nincs is kinek
Partner A fiatal lány nem érzi úgy, hogy erre a világra szülnie kellene, ráadásul nincs is kinek
 ??  ??
 ??  ?? Csalódotta­n
Bea sem rajong az ötletért, de Győzike nagyon szeretett volna már unokákat
Csalódotta­n Bea sem rajong az ötletért, de Győzike nagyon szeretett volna már unokákat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary