Blikk

„Részeg verekedő és kötekedő voltam”

A TV2 műsorvezet­ője négy éve nem iszik alkoholt, és azóta nincsenek balhéi

- Blikk-információ

BUDAPEST — Olyan múltbéli titkokról is mesélt Till Attila (48) a Blikk + Győző műsorában, amelyre nem büszke, például a féktelen dorbézolás­okra és az ittas kötekedése­kre. A TV2 műsorvezet­ője visszaemlé­kezett, hogyan teltek az évek a budapesti Képző- és Iparművész­eti Szakközépi­skolában,

ahol többek közöt t Szabó Győzőt (50) is megismerte mintegy 35 esztendőve­l ezelőtt. Ráadásul osztálytár­sa volt a Nemzet Színésze címmel kitüntetet­t, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Garas Dezső (77) fia, Garas Dániel (47) operatőr is, akinek buliján a házat is megrongált­ák.

– Volt egy buli Garas Daninál, arra biztos, hogy Győző is emlékszik, amikor a fél Moszkva tér megjelent és sajnos a Garas-házat lebontottu­k – mesélte nevetve Tilla, és Győző is tisztán emlékezett arra a bizonyos görbe éjszakára.

– Húsz évvel később véletlenül összefutot­tam Garas Dezső bácsival, és összeugrot­t a gyomrom. Nem akartunk mi ott semmi rosszat csinálni. A korlát vasait én szedtem le egyenként, de ez nem egy szándékos pusztítás volt, csak hát a sok málnaszörp… – idézte fel a történteke­t kacarászva a blikk. hu-n, a YouTube-on és a Facebook-oldalunkon is megtalálha­tó videóban a színész, aki a műsorvezet­ő egyik régi sztoriját is felhozta, amikor italozás után bokszolni akart egy barátjával. Ennek kapcsán Tilla arról is mesélt, jó ideje végzett az italozássa­l.

– Alapvetően egy részeg verekedő és kötekedő voltam. Négy éve nem iszom, és lám, nincs egy balhém se. Az a baj, hogy én is az a rossz alkat vagyok, aki a piától egy idő után meghülyül, személyisé­gváltozás történik. Ez egy felismerés volt. Én tizenöt éves koromtól ittam, egy óbudai lakótelepi gyerek vagyok, ott nagyjából mindenki ezt csinálta – idézte fel a tévés. – Kamaszkoro­dban ezeken nem gondolkozo­l el, nekem is fokozatosa­n kellett megfejtene­m például azt is, hogy ebben van genetika is. A családomba­n elég sok mindenki ivott vagy iszik, sajnos sokfélekép­pen érintve vagyunk.

A műsor vezető má r régóta túl van ezen az időszakán, most már vidáman idézte fel a múltat, amikor még igazi fenegyerek volt.

– A f e l e s ég e m mon d - ta, hogy én ön- és közveszély­essé tudtam válni, ahogy az apám is. Egyértelmű­en tőle örököltem. Ennek semmi köze az ökölvívásh­oz, hanem ez inkább ilyen balhé. Sok hülyeségbe keveredtem, veszélybe sodortam magam. Számomra is az volt mindig a furcsa, hogy józanul sose kötözködné­k senkivel, kifejezett­en békés vagyok, szinte mondhatnán­k, hogy cuki – tette hozzá Tilla.

 ??  ?? Régi idők
Tilla nevetve idézte fel a régi történetek­et, amikor még bohém életük volt
Csevegés Szabó Győző a Blikk + Győző műsorában kérdezte régi iskolatárs­át
Régi idők Tilla nevetve idézte fel a régi történetek­et, amikor még bohém életük volt Csevegés Szabó Győző a Blikk + Győző műsorában kérdezte régi iskolatárs­át
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary