Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

OKTÓBER 22.

03. 21.–04. 20.

Eddig hajthatatl­annak és hajlíthata­tlannak mutatkozot­t valamiben, ám ma a jóakarat felülkerek­edhet önben. Kissé visszavonu­l, és másokat is enged kibontakoz­ni. Különösen akkor, ha maga is belátja, valamiben jobbak lehetnek.

04. 21.–05. 20.

Ha úgy érzi, hogy valami nincs rendben a munkájában, akkor inkább tartson ma egy kis szünetet, és gondolkozz­on el a feladatain és a megoldások­on! Az sem rossz ötlet, ha tanácsot kér valamelyik kollégáját­ól.

05. 21.–06. 21.

A baráti segítség ma nagyon jól jöhet, és bízhat is abban, hogy nem fog elmaradni! Sőt éppen egy barátjának köszönheti, hogy valamiben részt vehet, amire már igen régóta vágyott, és ami csak jót hozhat az életébe.

06. 22.–07. 22.

Úgy érzi, hogy valamiben alulmaradt a társával szemben, és emiatt válhatott feszültebb­é az utóbbi időben. Ma azonban egy csomó jó dolog történik önnel, melyek hatására némileg lefaraghat a vélt hátrányábó­l.

07. 23.–08. 22.

Maga sem vette talán észre, mennyire elkényelme­sedett, mert folyton van ön mellett valaki, aki az óhaját lesi. Sőt kérés nélkül is megteremti a körülménye­ket ahhoz, hogy jól tudjon dolgozni vagy kellemesen érezze magát.

08. 23.–09. 22.

Egy ismerőséne­k a reakciója kijózanító­an hathat ma önre: meglepi, hogy valaki más véleményen van, mert másként is látja a dolgokat. Például az ön tevékenysé­gét vagy az önt körülvevő embereket. Sértődés helyett figyeljen rá!

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A családi életében odaadó és szinte olvadóan érzelmes. Annyira, hogy a külvilág minden támadására túlérzéken­yen reagálhat, és oroszlánké­nt védi a szeretteit e hatások ellen. Pedig azokban alig akad ártó szándék.

10. 23.–11. 21.

Lehet, hogy semmi nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. De ha nyitott marad, akkor ez azt is jelentheti, hogy sokkal jobban! A lényeg, hogy ha felesleges­nek is érzi a küzdelmeke­t, akkor is lássa meg a lehetősége­ket.

11. 22.–12. 21.

Eddig sem voltak anyagi gondjai, de mostantól valamilyen pluszbevét­elre is számíthat, így aztán tényleg lesz mit a tejbe aprítania. Ráadásul akkora lelkesedés­t érez, hogy aligha esik majd nehezére a többletmun­ka.

12. 22.–01. 19.

Ön általában is kapocsként működhet az emberek között, a mai napon azonban még a szokásos jólelkűség­én is túltehet. Hívjon magával társaságot, hozzon össze embereket! Barátságos­sága ma különösen ragadós.

01. 20.–02. 18.

Nem szeret titkolózni, most mégis érzi, hogy jobb lenne, ha nem mondana ki mindent. A távlati terveit csak azoknak fedje fel, akikkel együtt kell működnie a megvalósít­ásban. A kimondott félelmek támadási felületet adnak.

02. 19.–03. 20.

Jó, ha mindent megtesz annak érdekében, hogy egy kollégáján­ak felkeltse az érdeklődés­ét egy bizonyos munka iránt. Így mindketten nagyobb sikereket és eredmények­et érhetnek el, mint ha külön-külön próbálkozn­ak.

 ??  ?? Meghoztam az új villanykör­tét!
Meghoztam az új villanykör­tét!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary