Blikk

Vérre van szüksége Forgács Gábornak

-

Vér kell Forgács Gábornak (73)! Az elmúlt napokban többen is megosztott­ák a hírt a közösségi oldalakon, mely szerint a rákkal küzdő népszerű színésznek februári, újabb műtétjéhez vérre lesz szüksége, ehhez kérik a segítséget. Bár Forgács ezért nagyon hálás, ő szeretné, ha nem csak neki, más bajbajutot­tnak is segítenéne­k az emberek. A művészt meglepte, amikor orvosa figyelmezt­ette, hogy minél több vért „szerezzen be”, épp ezért szeretné felhívni a figyelmet a véradás fontosságá­ra.

– Iszonyú mennyisé - gű üzenetet kaptam és kapok, a hívások tizedét fel sem tudom venni, mert akkor 24 órás telefonügy­eletet kellene tartanom – kezdte a Blikknek a színész, akinél tavaly márciusban diagnoszti­záltak áttétes prosztatar­ákot, azóta küzd a gyilkos kórral, többször operálták.

– A dolog azzal kezdődött, hogy februárban újra műtenek, és ehhez vér kell. Mindez rendjén is van, azonban nagyon meglepődte­m, amikor az orvosom közölte, hogy szerezzek vért. Mindenre számította­m, de erre nem. A magyarorsz­ági kórházak rettentően nagy bajban lehetnek, ha az operálandó személyt kell felkérni, hogy szerezzen némi vért, mert nincs. Szerintem ez elég aggasztó. De mit lehet tenni, ha így van, akkor élni kell az irányított véradással – mondta lapunknak Forgács

Gábor, aki tudja, hiába van irányított véradás, így sem biztos, hogy ő kapja majd meg az „adományt”, viszont ő ennek is örül, a lényeg, hogy minél többen adjanak.

– Sok a k na k kel lene vér t adni. Minden vércsoport jó, az részesül előnyben, akinek a neve alatt a legtöbb vér gyűlik össze. Ezzel rengeteg más, beteg emberen tudnak segíteni. Az én problémámm­al felhívhato­m a figyelmet mások gondjára is. Hála az égnek, páran bejelentke­ztek már. A lányom például ma ment a barátnőjév­el. Fontos, hogy még az ilyen nehéz időkben is segítsük az egészségüg­yet, és azokat, akik bajban vannak. Már csak azért is, mivel az ember sosem tudhatja, hogy mikor ke

A Turks- és Caicos-szigeteken ejtőző filmsztár kiszúrta a fotóst, de nem zavartatta magát rül ilyen helyzetbe – fogalmazot­t a Blikknek Forgács Gábor, aki saját bevallása szerint 21 és 55 éves kora között rendszeres véradó volt.

A színész oldalát feliratok, hátát többek között lovagló figura és tornádó díszíti

Az 57 éves Brad Pitt filmjeiben általában nem látszik, mennyi tetoválás díszíti a testét azok a testrajzok, amelyek Pitt filmjeiben általában nem tűnnek fel.

A színésznek van mit kipihennie az új év elején, exfeleségé­vel, Angelina Jolie-val az ünnepek előtt hónapokon keresztül vitázott gyermekeik láthatásár­ól.

Forgács Gábor színművész hónapok óta küzd a betegségév­el, most újabb beavat

kozás előtt áll

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary