Blikk

Debreczeni Zita boldog szülinapja

A fotós mindig is vágyott a családra, de nem bánja, hogy csak most lett neki

- V. V.

40 éves lett Debreczeni Zita, aki most érzi úgy, hogy végre teljesen kerek az élete. A születésna­pos fotós a Blikknek elárulta, most minden rendben van körülötte, szerelme, Gianni és fiuk, a négy hónapos Gianfranco Máté oldalán tökéletes a boldogsága

BUDAPEST — Ma ünnepli negyvenedi­k születésna­pját Debreczeni Zita, aki úgy érzi, végre minden kerek az életében. A ma már Annoni Zitaként élő egykori modell hét éve talált rá élete párjára, Gianni Annonira (49), négy hónapja pedig megszülete­tt tündéri kisfiuk, Gianfranco Máté is.

– Emlékszem, harmincéve­sen éjfél előtt egy perccel ránéztem az órára és azt gondoltam, bárcsak ne ütné el a tizenkettő­t. Most egyáltalán nincs bennem ilyesmi, sőt, visszateki­ntve az elmúlt tíz évre, azt kell mondanom, soha nem voltam még boldogabb, mint most – mesélte a Blikknek a gyönyörű anyuka, aki úgy érzi, a szakmájába­n és a magánéleté­ben is elért mindent, amit akart.

– Most, 40 évesen lett kerek az életem. Harmincéve­s korom után kezdtem el fotózni, lett fotográfus diplomám, vezettem évekig egy fotóstúdió­t, amit imádtam. 33 éves voltam, amikor Giannival találkoztu­nk és bár huszonegyk­ét évesen még azt gondoltam, harmincéve­s korom körül férjem és gyerekem lesz, az élet máshogy hozta. Az biztos, hogy a kisfiam tette fel az i-re a pontot, az ő érkezése a megkoronáz­ása azoknak a csodálatos dolgoknak, amik az utóbbi években történtek velem. A korom miatt pedig egyáltalán nem aggódom, van egy kedvenc Heltai idézetem: Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek. Én is így érzem és remélem, meg is őrzöm magamban az örök gyereket – tette hozzá Zita, aki arról is mesélt, hogy telnek a napjaik az immár négy hónapos Gianfival.

– Nagyon nyugodt baba, két hónapos kora óta gyakorlati­lag átalussza az éjszakát. Most úgy néz ki, elkezdődöt­t a fogzás, ezért mostanában előfordul, hogy felkel egyszer éjszaka, de ilyenkor elég neki a cumit visszaadni és alszik is tovább – büszkélked­ett a fotós, aki szerint a kicsi leginkább az apukájára hasonlít.

– Tiszta apukája, nagyon hasonlítan­ak egymásra. Gianni eg yébként nag yszerű apa, el sem tudok képzelni jobbat. Most, amikor a pici éjjel felkel, volt, hogy benn aludt a szobájában, hogy én tudjak pihenni. Nálunk nincs olyan, hog y mi apa és mi anya feladata, mindig abban segít, amiben kell. Fürdeti, ringatja, felkel hozzá, amire éppen szükség van – mesélte a büszke anyuka.

 ??  ??
 ??  ?? A születésna­pos Zita és férje, Gianni, aki nagyon sokat segít neki a gyerekneve­lésben, a kis Gianfi körül
Szerelem
A születésna­pos Zita és férje, Gianni, aki nagyon sokat segít neki a gyerekneve­lésben, a kis Gianfi körül Szerelem

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary