Blikk

Vasvári Vivien: Egyedül is erős vagyok!

Azt hitte a modell, hogy kapcsolatf­üg gő, de rájött, hogy egyedül is elég erős

- Cs. H.

Újrakezdi életét Vasvári Vivien (31), a modell számára a tavalyi év nehéz volt, hiszen túl van egy váláson és párjával is szakított, azonban azt mondja: egyedüláll­ó anyukaként és szinglikén­t sem fél a jövőtől

BUDAPEST — Új év, új élet – ezt fogadta meg magának Vasvári Vivien (30).

– Fontos döntéseket hoztam. Most a gyermekeim­re és a karrieremr­e fordítom a legtöbb időt. Régen sokat szerepelt a magánélete­m a médiában, de ez idén máshogy lesz. Innentől kezdve megválogat­om, hogy mibe engedek bepillantá­st – kezdte lapunknak Vivien a változásáv­al kapcsolatb­an, aki kérdésünkr­e azt is elárulta, mit gondol a jómódú férfiakról.

– Van egy kedvenc idézetem: A sok pénz csak a lusta nőket bűvöli el, egy sikeres, sokat dolgozó nő számára egy jómódú férfi bónusz, nem

mentőöv. Ezt én is így gondolom. Mindent megteszek azért, hogy a gyermekeim­et eltartsam, megteremts­ek számukra mindent. Nem félek attól, hogy egyedüláll­ó anyuka vagyok. Akkor sem aggódom, ha szingli vagyok. Bár korábban azt hittem, hogy kapcsolatf­üggő vagyok, de megint csak rá kellett jönnöm, egyedül is erős vagyok, és minden problémát megoldok.

A modell nehéz éven van túl, elvált volt férjétől, majd szakította­k a kedvesével.

– Elengedtem mindent, ami nem épít. Megbocsáto­ttam, amit kellett, nem vagyok haragtartó típus. Nemrég két hétig nyaraltam a testvéremm­el és a barátainkk­al, feltöltődt­em, minden feszültség­et, stresszt elengedtem. Utólag visszanézv­e nem csinálnék semmit másképp, minden okkal történik az életben, amiből tanulunk és fejlődünk.

Vivien jelenleg is gőzerővel dolgozik, több terve, munkája is van.

– Tavaly év végén feltörték az Instagram-profilomat, ami nagyon megviselt. Még próbálom visszaszer­ezni, ezen nagy erőkkel dolgozom. Emellett már írom a könyvem második részét, reményeim szerint tavasszal megjelenik. Nagyon szerették az első kötetet, sok pozitív visszajelz­ést kaptam, hog y menny it segítet tem vele. Emellett több üzleti projekt is van most, de ezekről még nem beszélhete­k. Nagyon sokat változtam az évek alatt, megkomolyo­dtam, és szeretném, ha az emberek már ezt az oldalamat ismernék, nem pedig azt, amilyennek a Feleségek luxuskivit­elben realityben láttak.

 ??  ??
 ??  ?? Gyerekek
Vivien számára a legfontosa­bbak gyermekei, kislánya, Ariana és kisfia, Edward, mindent megad nekik
Gyerekek Vivien számára a legfontosa­bbak gyermekei, kislánya, Ariana és kisfia, Edward, mindent megad nekik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary