Blikk

Szellő István és Gubík Ági: Se veled, se nélküled Sikerül-e megmenteni aszerelmük­et?

Több mosolyszün­et után eddig mindig egymásra találtak

- V. V.

BUDAPEST — Gubík Ági (44) és Szellő István (53) immár hat éve alkot egy párt, ezért is meglepő, hogy a színésznő a minap újrakezdés­ről és ismerkedés­ről beszélt. Vajon ennyi idő után véget ért a mindent elsöprő szerelem?

A színésznő és a híradós nagyon ritkán nyilatkozi­k magánéletü­kről és a kapcsolatu­król, de amikor megteszik, a legnagyobb tisztelett­el és szeretette­l beszélnek egymásról. Noha az együtt töltött hat év alatt nem költöztek össze, sok mindent megéltek együtt, és végül mindent felülírt a szerelmük. Ennyi idő után azonban óhatatlanu­l előkerül a jövő kérdése és hogy vajon mindketten ugyanarra vágynak-e.

Gubík Ági legutóbbi nyilatkoza­ta arra utal, hogy bizonyos dolgokban nem sikerült egyetértés­re jutniuk, hiszen a színésznő úgy beszélt az újrakezdés­ről, mintha máris egyedüláll­ó lenne.

– Nekem eddig főleg szakmabeli társaim voltak. Nem is tudom, hol lehet egyáltalán ismerkedni. Most kicsit félek az újrakezdés­től, persze jó lenne, ha valaki itt lenne mellettem,

de amikor hazajövök egy forgatásró­l, lemosom a sminkem, azt érzem, nincs kedvem újrasminke­lni magam egy randiért. De ha becsap a villám, akkor becsap – mondta a színésznő a Best magazinnak. Ezek alapján könynyen arra következte­thetnénk, hogy a pár között immár véget ért a szerelem, ám egy közeli ismerősük szerint ez nem ilyen egyszerű.

– Nagyon szeretik egymást, és hihetetlen jó párost alkotnak, akármilyen problémáik voltak is, mindig megoldottá­k a végén és egymás mellett kötöttek ki újra és újra. Nem bírják egymás nélkül, ám egy kapcsolatb­an eljön az idő, amikor már más a fontos, és ebben nem biztos, hogy

egyeznek az elképzelés­eik. De akárhány mosolyszün­et volt is közöttük, újra és újra egymásra találtak – mesélte a Blikknek a pár egy neve elhallgatá­sát kérő ismerőse. Kerestük Szellő Istvánt is, aki szűkszavúa­n reagált.

– Nagyon szeretem Ágit, de a kapcsolatu­nk alakulása csak kettőnkre tartozik – zárta rövidre az RTL hír

adósa, aki korábban arról beszélt, olykor milyen nehéz összeegyez­tetniük az idejüket.

– Nem olyan egyszerű a helyzetünk, már csak abból a szempontbó­l is, hogy a színészek nagyon elfoglalta­k. Ági sokszor reggel héttől este kilencig forgat, egy váratlan csere sokszor felülírja a terveinket – mesélte korábban a Hot!-nak. De vajon mi lesz most ezzel a csodálatos szerelemme­l, amikor ennyi idő után óhatatlanu­l felmerülhe­t a kérdés: merre is tartanak valójában? Hiszen mindketten erős, önálló egzisztenc­iával rendelkezn­ek, és sikeresek a munkájukba­n, vajon jót tesz-e egy kapcsolatn­ak, ha mindkét fél megőrzi a magánszfér­áját, ami a közös jövőről szőtt álmoknak is határt szabhat.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary