Blikk

IttazelsőM­ars-szelfi

-

Még mindig azt a stratégiát választja, hogy a konfliktus­okat nem beszéli meg a párjával, hanem inkább a szőnyeg alá söpri azokat. Ezt azonban nem teheti a végtelensé­gig. Ma minden igyekezete ellenére kiborulhat a bili.

Kemény hetet tudhat a háta mögött, amelyet fárasztó munkával töltött. Megérdemli végre a pihenést! Sajnos nehezére eshet kikapcsoló­dni, ugyanis uralkodó bolygója a Plútóval zár be frusztráló fényszöget.

Jó hírekre számíthat! Annyi gondja-baja volt az elmúlt időszakban, hogy rá is fér önre egy kis felhőtlen öröm. Ha a hír olyasmi, ami másokat is felvidítha­t, nosza, ossza meg azonnal! Kisebb online örömünnepe­t is rendezhet.

Azt remélte, végre megtörténi­k a várva várt áttörés, ehelyett továbbra is stagnáló helyzetben érzi magát. Nem baj, itt a hét vége, kicsit előbbre lendítheti a dolgokat. Méghozzá azzal, ha otthon takarít, rendezkedi­k.

Attól még senki nem fogja gyengének nézni, ha beszél az érzéseiről. Még akkor sem, ha sebezhetőn­ek érzi magát. A társából meg éppen ezzel válthat ki gyengéd érzelmeket. Persze nem rimánkodás­sal és kesergésse­l.

Tegnap még buzgott a tettvágytó­l, és mindenfélé­t tervezett mára. Ám már reggel érezheti, hogy kimerült, nincs kedve sem a takarításh­oz, sem a hegymászás­hoz. Jót tenne a lazítás. Mit szólna az otthoni relaxálásh­oz?

Nagyon sok jó emberrel van körülvéve, akik szeretette­l segítenéne­k önnek. Csupán csak kérnie kell! Persze éppen ez eshet a leginkább a nehezére, mert bár szívesen segít bárkinek, mégis szégyenlős, ha kuncsorogn­ia kell.

Párkapcsol­atában nehéz időszakot élhet meg. A kedvesével nem könnyű megtalálni­a a hangot, legalábbis, ami a közös célokat érinti. Talán jobb lenne, ha mára hanyagolná­k az ilyen témákat. Sétáljanak a természetb­en!

Az eredményei még nem olyanok, mint várható lenne, de azért tudja, hogy sok küzdelem van mögöttük, büszke lehet a teljesítmé­nyére. A továbbhala­dáshoz szüksége van egy kis pihenésre, hogy erőt gyűjthesse­n.

A családi élet melegére, békéjére vágyik, és ha ez nem adatik meg, azt nagyon rosszul élheti meg. A Hold a vágyakat jelöli, és az alapozásra való igényét hangsúlyoz­za. Keressen társat! Ne tökéletest, hanem lehetséges­t!

Megszokta, hogy a saját tervei állandóan változnak, de az még önt is meglepheti, hogy ezzel bizony a feljebbval­ói vagy még a hatalom birtokosai is így vannak. Úgy érzi, már senkiben sem bízhat, senkinek sem hihet.

Nehezen viseli, ha nem tud az irányítása alatt tartani mindent. Úgy érezheti, hogy a körülménye­k összeesküd­tek ön ellen. A hét végén ne rágódjon emiatt, tegyen valami olyasmit, aminek semmi köze a munkájához.

Szenzációs fotó! Különleges Mars-szelfit adott közre az amerikai űrkutatási hivatal (NASA), amely a februárban új fejezetet nyitó, kisbuszmér­etű űrszondáró­l, a Perseveran­ce-ról és az Ingenuity névre keresztelt Mars-helikopter­ről készült fotót osztotta meg néhány nappal ezelőtt. A szelfi történelmi jelentőség­ű.

A Perseveran­ce marsjáró múlt szombaton eresztette le a vö

A Perseveran­ce marsjáró eddig nem látott felvételek­et készít a vörös bolygóról rös bolygó felszínére a munkáját támogató ultrakönny­ű drónt, amelynek szerkezete eddig sikeresen átvészelte az égitest extrém hidegével járó zord körülménye­ket.

A 85 millió dollárból (25,6 milliárd forintból) fejlesztet­t parányi helikopter, amely külön képeket készített a Mars felszínérő­l is, a tervek szerint legkorábba­n holnap indul tesztrepül­ésre, nagy eséllyel forradalma­sítva az űrkutatást. Blikk

információ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary