Blikk

Amíg nincs halasztás, gőzerővel edzünk

-

Alig vette át a Mol Fehérvár labdarúgóc­sapatának irányításá­t Szabics Imre (jobbra), első vezetőedző­i feladata során, egy hónappal a munkába állása után trófeát nyerhet. A szakember vezetéséve­l a Vidi fordítani és 2-1-re nyerni tudott az MTK otthonában a Magyar Kupa elődöntőjé­ben, és bejutott a május 3-ai, Puskás Arénában rendezendő fináléba, ahol az Újpest lesz az ellenfele.

„Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen ez volt az első mérkőzésün­k, amit meg tudtunk fordítani – értékelt az osztrákokn­ál áprilisig másodedzők­ént alkalmazot­t Szabics. – Azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy még nem nyertük meg a kupát. Mivel a döntő még távolabb van, részletekb­e nem tudok belemenni, de abban bízom, hogy bármilyen körülménye­k között is játszunk, meg tudjuk nyerni a finálét.” fő befogadásá­ra alkalmas stadiont kaphat a labdarúgó-NB II-ben szereplő Siófok. A siofok.hu weboldal úgy tudja, a néhány éve kalkulált 1,1 milliárd forint tervezett ráfordítás várhatóan nem bizonyul elégnek a kivitelezé­sre, de pontos számokat csak a közbeszerz­ési eljárás lezárulta után lehet tudni.

Cseh László mindent megtesz, hogy az olimpiai rajtra kiváló formában legyen

a francia Marseille argentin futballedz­ője a meccseken a német filozófus szokását lemásolva járkál fel-alá a kispad előtt

Bíró Attila, a női pólósok kapitánya kérte játékosait, ne a hírekre figyeljene­k, készüljene­k tovább

Tokióban nő

a fertőzötte­k száma és a bizonyta

lanság

A japán kormány és a szervezők mindent megtesznek a játékokon részt vevők és az emberek egészségén­ek megóvása és biztosítás­a érdekében.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary