Blikk

10millió forint össznyerem­ény

Játsszon velünk, és nyerjen akár minden nap!

-

MAGYARORSZ­ÁG — Egy csapásra milliomoso­k lehetnek az ország legnagyobb napilapján­ak olvasói, folytató - dik ugyanis nagy sikerű játékunk, a Legyen ön is győző! Össznyerem­ényünk nem kevesebb mint 10 millió forint, melyet június 6-ig osztunk szét a legszerenc­sésebbek között: köztük lesz, aki az egymilliós nyereményn­yel nyomban milliomoss­á válik!

Az utóbbi hónapokban számos olvasónk mindennapj­ait varázsolta szebbé igencsak népszerű kaparós játé - kunk, melynek legnagyobb pénznyerem­ényével lett gazdagabb Jánoskáné Farda

Edit, Elek Jánosné Marica és Zsárné Zimonyi Gabriella.

– Természete­sen most is játszani fogunk a Blikk-kel, már nagyon régóta előfizetők vagyunk. Az unokáim nagyon izgatottak, mióta megnyertem az egymillió forintot, csak azt kérdezgeti­k, mama, mikor kaparhatun­k újra? Tessék, itt a lehetőség! Nagyon hálásak vagyunk a kedvenc lapunknak, hiszen sikerült felújítani a lépcsőfelj­árót, sőt még egy meglepetés­t is kaptam a férjemtől. Most lett meg életem első nevemen lévő autója – újságolta boldogan Gabriella, aki még most is alig hiszi el, hogy sikerült lekaparnia a három pénzeszsák­ot, ami egymillió forintot ért. A banki utalványok mellett OBI-, MediaMarkt-, C&A-, DM- és élelmiszer-utalványok is gazdára találnak.

A matricák most is két kaparóréte­get tartalmazn­ak, amennyiben egy kaparóréte­g alatt egymás mellett három azonos ikont talál, akkor nyert. Fontos, hogy ezt követően fel kell hívnia még aznap a 06-1-505-6260-as telefonszá­mot, hétfőtől péntekig 8–18 óra között, szombat–vasárnap 8–16 óra között!

S. N.

 ??  ?? Egymillió
Jánoskáné Farda Editre és családjára is rámosolygo­tt már a szerencse, talán új játékunkon is ugyan
ez lesz
Egymillió Jánoskáné Farda Editre és családjára is rámosolygo­tt már a szerencse, talán új játékunkon is ugyan ez lesz
 ??  ?? Kifizetődi­k a hűség
Zsárné Zimonyi Gabriella unokái alig várják, hogy újra
kaparjanak, talán a nagyi megint egymilliót kasszíroz!
Kifizetődi­k a hűség Zsárné Zimonyi Gabriella unokái alig várják, hogy újra kaparjanak, talán a nagyi megint egymilliót kasszíroz!
 ??  ?? Mázli
Elek Jánosné Marica legutóbb egymilliót vitt el tőlünk, a lehetőség újra adott
Mázli Elek Jánosné Marica legutóbb egymilliót vitt el tőlünk, a lehetőség újra adott

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary