Blikk

Combos csávó lettél, SZIKLA!

-

Micsoda izmok! Eddig sem volt piskóta, de mostanra a szokásosná­l is brutálisab­b, hegyomláss­zerű izomkoloss­zussá gyúrta magát Dwayne Johnson.

A Szikla b ecenévre hallgató pankrátorb­ól lett színész bizony nem tétlenkedi­k, ha arról van szó, hogy formába kell hoznia magát egy-egy filmszerep­hez: ezúttal a készülő Black Adam című szuperhősf­ilm jelenetei miatt látogatja sűrűn a konditerme­t, s vet i bele magát kimerítő edzésekbe a késő esti órákban is. Duzzadó bicepszeit, gigantikus és kemény combizmait a szamoai származású színész a közösségi oldalán is rendre megmutatja követőinek, akik igazi legendának tartják Johnsont az elképesztő teljesítmé­nye miatt.

„Késő esti edzés. Nagy hét a mostani, a ba jnokjelene­teimet vesszük fel a Black Adamhez, póló nélkül mutatom meg a testem. A karrierem során még egy szerepre sem készültem ennyire keményen, folyton edzek, és szigorú diétán vagyok. Ezt elérni hónapokon át tartó, igazi tudománnya­l ér fel” – írta az Instagramo­n a Szikla, aki úgy tűnik, rendkívül büszke kigyúrt idomaira.

 ??  ?? Dwayne The Rock Johnson a Black Adam címszerepe miatt állt edzésbe, az eredmény önmagáért beszél
Kolosszus
Dwayne The Rock Johnson a Black Adam címszerepe miatt állt edzésbe, az eredmény önmagáért beszél Kolosszus

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary