Blikk

Rebrov 1,4 milliárdos fizetést kaphat

-

Eg y re közelebb a megegyezés, a korábban a Dzsudzsák Balázst is foglalkozt­ató el-Ajn kispadjára ülhet a Ferencváro­s labdarúgóc­sapatát irányító ukrán Szerhij Rebrov. A 46 éves szakember napokon belül aláírhat az egyesült arab emírségekb­eli klubhoz, ahol a Magyar Nemzet szerint 4 millió eurót, átszámítva körülbelül 1,4 milliárd forintot kereshet egy év alatt.

Rebrov sokáig azt mondta, az FTC nem ült le vele tárgyalni, emiatt a jövőjéről sem tudott nyilatkozn­i, de kiderült, a szakember február 10-én felmondott a zöld-fehéreknél. Ennek oka az lehetett, hogy az ukrán válogatott­nál és a Dinamo Kijevnél is szóba került mint lehetséges edző, végül egyik állás sem lett az övé. Ugyanakkor a Fraditól sem léphet le könnyen, jövő nyárig szerződés köti hozzá, egymillió eurós lelépési pénzt kell fizetnie neki (vagy leendő klubjának) azért, hogy korábban távozhasso­n.

Új együttesén­él állítólag egy évre, 2022 nyaráig ír alá, mivel továbbra is az a célja, hogy hazája nemzeti csapatát vagy korábbi kijevi klubját irányítsa. A Ferencváro­ssal három bajnoki aranyat nyerő Rebrov utóda az osztrák Peter Stöger lehet.

 ??  ?? Váltás
A Ferencváro­stól távozni kívánó edző, Szerhij Rebrov az emírségekb­eli el-Ajn kispadjára ülhet le egy évre
Váltás A Ferencváro­stól távozni kívánó edző, Szerhij Rebrov az emírségekb­eli el-Ajn kispadjára ülhet le egy évre

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary