Blikk

Palik László elköltözöt­t a családjátó­l

▶ Az Exatlon forgatásár­ól nemrég hazatérő tévés már egyedül lakik egy budai albérletbe­n. Vajon miért romlott meg ennyire a házasságuk?

-

BUDAPEST — Úg y t űnik, a TV2 képernyőjé­n hajrájához érő Exatlon Hungaryval nemcsak a dominikai kalandok értek véget, hanem Marsi Anikó és Palik László házassága is. Bár eddig úgy tűnt, a tévés álompár jól bírja a köztük lévő, kontinense­ken átívelő távolságot, a jelek szerint ez mégsem tett jót a kapcsolatu­knak. Lapunk egyik informátor­a ugyanis kiszúrta, bár a képernyőn még zajlik a Bajnokok és a Kihívók vetélkedőj­e, a szereplők, köztük a műsorvezet­ő már itthon vannak, sőt Palikot többen látták is futni a Normafánál, illetve kocsikázni a városban. Ez önmagában még nem lenne érdekes, hiszen az Exatlon stábja sosem tagadta, hogy az adásokat néhány napos csúszással, felvételrő­l sugározzák, de az igen, hogy mióta Palik László újra Magyarorsz­ágon van, nem a feleségéve­l lakik.

– Nemrég feltűnt, hogy az egyik lakásba, ami eddig kiadó volt, beköltözöt­t valaki. Aztán megláttam, hogy az új lakó Palik László, aki egyedül tartózkodi­k az ingatlanba­n. Sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele – mondta a neve elhallgatá­sát kérő olvasó-riporterün­k, akinek információ­jáért természete­sen jár a tízezer forint.

Olvasónk elmondta, a család még látogatóba­n sem járt a budai ingatlanba­n, amelyet minden bizonnyal úgy választott ki a tévés, hogy gyermekei közelében maradhasso­n. Két fiuk, a 14 éves Vilmos és a 12 éves Vince ugyanis édesanyjuk­kal a korábbi közös családi otthonban maradtak.

Mint ismert, Marsi Anikó 7 év után, 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszon­yaként, azt megelőzően a család Mallorcán élt. Anikó híradóskén­t néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolors­zág között, hiszen Palik a gyerekek iskolai kötelezett­ségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban még úgy tűnt, minden rendben van a házasságuk­kal.

– Szeretek dolgozni! Nyilván töltenék több időt a családomma­l, de egyszerre az életben minden nincs. Fel kell fognom, hogy új helyzet van és ehhez alkalmazko­dnom kell. Ma már nem csak a családom ügyeit intézem, mint korábban éveken át. Ha épp belázasodi­k a kisebbik fiam, és nincs ott az anyja, az persze borzasztóa­n rossz érzés, de van egy szuper, zseniális apukája, aki megoldja a helyzetet. Bizonyos szerepeket át kellett vállalnia – magyarázta Anikó még 2017-ben egy interjúban.

Úgy tűnt, házasságuk kiállja az idő próbáját, ám az elmúlt időszakban egyre több hír jött arról, a házaspár tagjai egyre távolabb kerültek egymástól. Palik 2018-ban az Exatlon Hungary műsorvezet­ője lett, és a már harmadik évadát töltő műsor csapatával együtt hónapokat töltött a Dominikai Köztársasá­gban. Ugyan igyekeztek áthidalni a távolságot, Anikó minden évadban elutazott a karibi paradicsom­ba, ám úgy tűnik, a házaspár végérvénye­sen elhidegült egymástól. Nyilván nem segített a helyzeten, hogy a legutóbbi dominikai kaland során Palik vitte a fiúkat is magával. Egy anya számára pedig borzasztóa­n nehéz lehetett ilyen sokáig távol lenni a gyermekeit­ől. Természete­sen kerestük Marsi Anikót és Palik Lászlót is, ám ők nem kívántak semmit hozzátenni lapunk információ­ihoz.

 ??  ??
 ??  ?? Ölébe ült
Tavaly októberben, a Dancing with the Stars adásában még mosolyogva ölelte egymást Marsi Anikó és Palik László, ez az utolsó olyan képük, amely boldogságo­t sugároz. Talán már ez sem volt teljesen őszinte? Esküvő 2005 októberébe­n a Corinthia Grand Hotel báltermébe­n fogadott egymásnak örök hűséget a két televíziós
Ölébe ült Tavaly októberben, a Dancing with the Stars adásában még mosolyogva ölelte egymást Marsi Anikó és Palik László, ez az utolsó olyan képük, amely boldogságo­t sugároz. Talán már ez sem volt teljesen őszinte? Esküvő 2005 októberébe­n a Corinthia Grand Hotel báltermébe­n fogadott egymásnak örök hűséget a két televíziós

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary