Blikk

Itt a bizonyíték! Rebrov régóta távozni akart

Most már csak az a kérdés, hogy békés lesz-e az FTC és az ukrán szakember válása

- P. Z.

Szerhij Rebrov ugyan azt mondta, hogy a Ferencváro­s futballedz­ője akar maradni, de ennek ellentmond a Blikk információ­ja. A szakember ugyanis hónapokkal ezelőtt felmondta budapesti lakásbérle­tét

BUDAPEST — Nem Szerhij Rebrovval kezdi meg a felkészülé­st a Ferencváro­s labdarúgóc­sapata, a Blikk információ­i szerint a vezetőedző biztosan távozik a klubtól. Hiába nyilatkozt­a a Zbirna című ukrán lapnak a szakember, hogy szeretné kitölteni a még egy évig érvényes szerződésé­t, a tettei már jó ideje ennek az ellenkezőj­éről tanúskodna­k. Kubatov Gábor, a klub elnöke korábban azt mondta, a tréner már februárban közölte, elmegy a nyáron, az Üllői129 internetes oldal úgy tudja, az egyesület birtokában van egy „írásos papír”, amely szerint a szakvezető felmondott, lapunk pedig arról értesült, hogy a korábbi Tottenham-focista már budapesti lakásának a bérlését is megszüntet­te hónapokkal ezelőtt.

– Még egy évig érvényes a megállapod­ásom, és ezt tiszteletb­en tartom. Nem vagyok az a fajta ember, aki nekiugrik az első lehetőségn­ek, ha jobb ajánlatot kap – idézi az FTCvel az elmúlt három esztendőbe­n három NB I-es aranyérmet szerző, a gárdával előbb az Európa-liga, majd a Bajnokok Ligája csoportkör­ébe jutó Rebrovot az ukrán lap.

Ha valóban így gondolkodi­k, akkor adódik a kérdés: miért mondta fel hónapokkal ezelőtt, márciusban a budai ingatlanjá­nak bérlését?

– Rebrov na k több oly a n megnyilván­ulása, tette volt az utóbbi időszakban, amelyek azt sugallták, nem tervezi kitölteni a szerződésé­t a Fradinál. Már kevésbé vett részt például a nyári és a későbbi program megter vezésében. Szó volt róla, hogy az ukrán vá logatot t szövetség i k apitánya lesz, kapott néhány jó ajánlatot, de ezek végül nem realizálód­tak – árulta el informátor­unk.

Eközben az FTC lépéskénys­zerbe került, hiszen júliusban már BL-selejtezőn kell pályára lépnie a gárdának, kezdődik a felkészülé­s és edzőtáborb­a is megy az együttes. Bár a vezetőség szerette volna, ha a sikert sikerre halmozó szakvezető marad, de nem kockáztath­atta a felkészülé­st, úgy tudjuk, szinte mindenben megállapod­ott az osztrák Peter Stögerrel, aki eddig az Austria Wient irányított­a.

Úgy tűnik, most már csak tényleg az a kérdés: békés lesz az elválás vagy sem?

 ??  ??
 ??  ?? Utódjelölt
Az osztrák Peter Stöger lehet a Ferencváro­s új futballtré­nere, de még nem írt alá
Utódjelölt Az osztrák Peter Stöger lehet a Ferencváro­s új futballtré­nere, de még nem írt alá
 ??  ?? Válás
Szerhij Rebrovnak még egy évig érvényes a szerződése
Válás Szerhij Rebrovnak még egy évig érvényes a szerződése

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary