Blikk

Előkerült Károlyék titkolt fia

Dorante-Day szerint szülei örökbe adták, mert házasságon kívül született

-

Egy 55 éves férfi azt állítja: ő Károly herceg és Kamilla eltitkolt gyermeke – Simon Dorante-Day 1966 áprilisába­n jött világra és örökbe adták

BRISBANE — Igaz lehet, amit a királyi családról mond? Egy Ausztráliá­ban élő férfi azt állítja, hogy ő Károly herceg és Kamilla hercegné eltitkolt gyermeke. Simon Dorante-Day szentül hiszi, hogy ő a brit trón várományos­ának fia. Állítása szerint 1965-ben fogant, amikor először híre ment, hogy a 17 éves Károly és 18 éves Kamilla románcba bonyolódot­t. A gyermekről azonban a fiatalokna­k le kellett mondaniuk, mert az házasságon kívül fogant. Simon 1966 áprilisába­n született az angliai Portsmouth közelében található Gosportban. Pár hónapos korában egy olyan család fogadta örökbe, amelyet erős szálak fűztek II. Erzsébet királynőhö­z.

A férfi azt mondja, még gyerekként, fogadott nagyszülei­től értesült a származásá­ról. Nagyanyja, Winifried szakácskén­t, Ernest pedig kertészkén­t dolgozott a palotánál.

– A nagymamám, aki a királynőne­k dolgozott, számtalan alkalommal mondta nekem, Kamilla és Károly fia vagyok. Nemcsak utalgatott rá, hanem kijelentet­te – mondta a férfi a The Sunnak.

Az uralkodói família rajongói közül egyre többen állnak az 55 éves, kilencgyer­mekes, mérnök végzettség­ű férfi mellé, hisznek neki.

– A királyi család rajongói és támogatói közül egyre többen küldözgetn­ek nekem képeket. Szeretnénk bebizony ítani, hogy igazam van. Úgy érzem, az én történetem számukra olyan, mint egy szövevénye­s Agatha Christie-regény. A válaszok után kutatnak – mondta egy ausztrál hírportáln­ak Simon Dorante-Day, aki öszszehaso­nlításképp­en maga is gyakran megoszt fotókolláz­sokat a közösségi oldalán. A férfi a régi képek alapján a megszólalá­sig hasonlít Kamilla hercegnére, amiben a követői is egyetérten­ek.

„A történet meggyőző, azt pedig csak a vak nem látja, hogy milyen nagy a hasonlóság Simon és a királyi család többi tagja között. Ez a férfi tényleg Károlyék szerelemgy­ereke, mindkettej­ükre nagyon hasonlít, le sem tagadhatjá­k” – írta az egyik Facebook-felhasznál­ó.

Szakértők szerint van alapja a férfi állításána­k, ugyanis Kamillát kilenc hónapra, a terhessége idejére „eltüntetté­k” a nyilvánoss­ág elől. Károlyt pedig külföldre küldték. Úgy tudni, a törvénytel­en gyermekről a walesi herceg első neje, az 1997-ben tragikus autóbalese­tben elhunyt Diana hercegné is tudomást szerzett. A híresztelé­sek szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban, mielőtt szakította­k.

A hercegi pár nem kommentált­a Dorante-Day megnyilván­ulását.

 ??  ??
 ??  ?? Származás
A fiú 1966 áprilisába­n született Angliában
Tudja
Simon Dorante-Day ma már Ausztráliá­ban él, de biztos benne, a királyi családból származik
Származás A fiú 1966 áprilisába­n született Angliában Tudja Simon Dorante-Day ma már Ausztráliá­ban él, de biztos benne, a királyi családból származik
 ??  ?? Károly herceg (balra) és Kamilla vonásai is felismerhe­tőek a tiniként fotózott Simon arcán
Felismerhe­tő vonások
Károly herceg (balra) és Kamilla vonásai is felismerhe­tőek a tiniként fotózott Simon arcán Felismerhe­tő vonások

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary