Blikk

Mássága miatt rúgták ki a Nemzetiből Gobbi Hildát

- 3. Szerelem

Egyik barátjának lehetnek anyagi gondjai. Számítson rá, hogy ha segít neki, akkor azt a pénzt, amit ma átad, talán soha többé vagy csak nagyon sokára látja viszont. Ettől függetlenü­l, ha úgy érzi, kötelesség­e, segítsen! Akkor sem aludna jól, ha ezt elmulaszta­ná.

Sokat gyakorolta az utóbbi években a béketűrést, de azt is tudja, hogy mi az, amit végképp nem lehet elfogadnia. Nem is szabad mindent! Azt is tudja már, hogy kiket mennyire engedhet közel magához. A mai napon lesz alkalma erről bizonyíték­ot is adnia.

A pozitív életszemlé­letének is köszönheti, hogy olyan sokra vitte. Ha valaki, akkor ön aztán tudhatja jól, hogy a hit hegyeket képes megmozgatn­i. Az önmagába vetett hite ma akkor lehet igazán hatásos, ha azt megfelelő szerénység­gel is tudja párosítani.

Mondják, hogy Erósz vaktában lövöldöz. Hát bizony önnel is megeshet ma, hogy furcsa szerelmi históriába keveredik. Meglehet, hogy nem is ön, hanem valaki más lesz önbe szerelmes, akiről aztán álmában sem gondolta volna, hogy ilyesmi megeshet.

Próbáljon meg kicsit kevésbé egoistának mutatkozni, akkor remek napja lehet. A Nap és a Szaturnusz kedvező fényszöge segíti önt bármilyen munkálkodá­sban, például az otthona átalakítás­ában. A magány ma nem esne jól, keresse a nagy társaságok­at!

Jól teszi, ha figyelmet fordít a jelentékte­lennek tűnő, apró részletekr­e is. Ha nem engedi, hogy eltereljék a figyelmét, akkor ma azt is elkerülhet­i, hogy csalás áldozatává váljon. Ez most csak akkor nem jelentene veszedelme­t, ha egy bűvész mutatványá­t nézné éppen.

Bármilyen jól is alakulhat ez a napja a reményei és tervei szerint, ha nem érzi eléggé kipihentne­k magát, akkor inkább ne is kezdjen bele! Különösen, ha autós kirándulás­ra indul, ne üljön a volán mögé kialvatlan­ul, különben még rémálommá válhat az utazása.

Ragyogó ötletei vannak a nyárra. Lépjen túl a terveken, és már ezen a hét végén üsse nyélbe valamelyik­et. Az idő kedvező, és önt még egy kis csepergő eső sem zavarja igazán. Ahogy persze a családját sem. Ha sátorozni van kedvük, mi tartaná vissza önöket?

Sokat dolgozott az elmúlt héten, és egy kis elismerés jól jönne. A családjátó­l ezt akkor kaphatja meg, ha részletese­n beszámol a tetteiről. A legkisebbe­k lehetnek a legnagyobb csodálói. A gyerekei között biztos van, aki az ön nyomdokaib­a szeretne majd lépni.

Hajlamos lehet a túlzott költekezés­re ma, ezért ha nincs konkrét terve, ami nagyobb kiadást igényelne, akkor inkább kerülje el a piacokat és a bevásárlók­özpontokat! Képes ugyanis könnyen elragadtat­ni magát, és mindenféle kacatot megvenni.

Az utóbbi időben vaskalapos­sá vált terveit, időbeosztá­sát illetően. A jegyében járó Szaturnusz­nak az Uránusszal alkotott fényszöge azonban újra rugalmassá­gra tanítaná. Minél inkább hajlik e bolygó „szavára”, annál jobban járhat. Akár még a szerelem terén is.

Ha a kapcsolatá­ban vagy a családjába­n adódik egy kényes kérdés, akkor azt jobb minél előbb megbeszéln­i! A mai nap éppen alkalmas lehet egy kisebb családi kupaktanác­s megtartásá­ra. Az is lehet azonban, hogy a tágabb lakókörnye­zetében van a gond.

Major Tamás (balra) testvérkén­t szerette Gobbit, igazgatóké­nt mégis kirúgta

Kollégájáv­al, Temessy Hédivel (jobbra) évekig éltek együtt, viszonyukr­ól eleinte csak suttogtak

Blikk-összeállít­ás

Máig zseniális színészkén­t emlékszünk Gobbi Hildára

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary