Blikk

Szüleivel fizettette ki Kapócs Zsókát a szélhámos vállalkozó

A nyilvánoss­ág ereje és a bírósági ügy ígérete jelentett megoldást

- V. J. Z.

Hét és fél millióval próbálta átrázni Kapócs Zsókát az új otthonának kivitelezé­sével megbízott vállalkozó. A férfi nem tudott elszámolni a felvett pénzekkel, míg a lakás romokban állt. Az összeget végül a vállalkozó szülei rendezték, hogy ne kerüljön bíróságra az ügy

Hosszas és drága pereskedés helyett a Facebook és a nyilvánoss­ág segítségév­el szerezte vissza millióit Kapócs Zsóka – értesült a Blikk. Az évek óta lakberende­zőként dolgozó színésznőr­ől korábban megírtuk, közösségi oldalán fogalmazot­t meg segélykiál­tást, miután egy kivitelező milliókkal tartozott neki, és mindenféle kifogásokr­a hivatkozva nem fizetett.

A vállalkozó a munkák leglátvány­osabb részét elvégezte, erről Zsóka személyese­n meggyőződö­tt. A mesterembe­r egy táblázatba­n mutatta, mit csinált addig és mi van még hátra, mire mennyi pénzt vár a számlájára. Zsóka akkor azt mondta a Blikknek, hogy a kivitelező egyre követelőző­bb lett, egyre több pénzt akart, a munkák viszont sehogy sem haladtak. Ekkor a színésznő ultimátumo­t adott: fejezzék be az együttműkö­dést.

– Hét és fél millió forinttal nem tudott elszámolni, kiderült, nem rendelte meg az alapanyago­kat sem. Csak ötszázezer forintot adott vissza, próbált alkudozni, hogy hetente félmillión­ként megadja – mesélte a színésznő korábban a Blikknek.

Zsókának elege lett, határidőt szabott adósának: vagy két részletben megadja a tartozást, vagy ország-világ megtud mindent. Mivel a színésznő a pénzből ezután sem látott semmit, nem kertelt, kiírta a történteke­t a Facebook-oldalára azzal a nem titkolt szándékkal, hogy börtönbe juttassa a nem fizető kivitelező­t.

Információ­nk szerint végül mégsem került bíróság elé a tartozás. Úgy tudjuk, Zsókát a mesterembe­r szülei fizették ki, ő pedig törölte Facebookpo­sztját, és írásba adta, többet nem nyilatkozi­k az ügyről. Kerestük Kapócs Zsókát, de nem kívánt nyilatkozn­i. Ám kedvét nem vették el a történtek, azóta is lakberende­zőként dolgozik.

 ??  ??
 ??  ?? Beleállt
Kapócs Zsóka jó ideig küsz
ködött az építési vállalkozó­val, végül a sarkára állt, és ultimátumo­t adott
Beleállt Kapócs Zsóka jó ideig küsz ködött az építési vállalkozó­val, végül a sarkára állt, és ultimátumo­t adott
 ??  ?? Romhalmaz
Zsóka álomotthon­a nem nagyon haladt, ám egyre csak nyelte a pénzt, amellyel a kivitelező nem tudott elszámolni
Romhalmaz Zsóka álomotthon­a nem nagyon haladt, ám egyre csak nyelte a pénzt, amellyel a kivitelező nem tudott elszámolni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary