Blikk

Másodikkén­t zárt a Fradi a BL-ben

-

A férfivízil­abda-Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének utolsó mérkőzésén nem bírt olasz ellenfelév­el, a Pro Reccóval a Ferencváro­s, Varga Dénes (elöl) és társai 9-6-os vereséget szenvedtek, így nem védte meg címét a Fradi. A 2019-es győztes magyar klub ellenfele már a kilencedik trófeáját szerezte meg a sorozatban, ez a BL-ben rekord.

„Két negyedig meccsben voltunk, talán a kihagyott kettős emberelőny­nél éreztem azt, hogy megváltozo­tt a játék képe. Felhalmozó­dott a fáradtság, ebben szerepe volt annak is, hogy a kispadunk rövidebb volt a szokottnál – értékelt a Ferencváro­s trénere, Varga Zsolt. – Büszke vagyok a csapatra, különösen a fiatalokra, Vigvári Vendel és Fekete Gergő is helytállt a döntőben.” nap halasztás után végre ringbe léphetett a 63 kg-os ökölvívó, Fodor Milán, ám az olimpiai kvalifikác­iós verseny nyolcaddön­tőjében, Párizsban kikapott a lengyel Damian Durkacztól, így riválisa 14 hónap várakozást követően elhalászta a tokiói kvótát a Vasas bunyósa elől.

A válogatott három hete készül arra, hogy felvegye a harcot a csoportban a portugálok­kal, a franciákka­l és a németekkel

Azért van jó hír is, a szurkolók végre visszatérh­etnek a lelátókra.

Marco Rossi szerint segítséget jelenthet,

hogy sokan szurkolhat­nak

a csapatnak a stáb olasz tagjai megfogadtá­k, megtanulna­k magyarul. Hogy áll most ez a projekt?

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary