Blikk

Iszak Esztiék titkos eljegyzése

-

Titkos lánykérése­n kérte meg Iszak Eszter kezét Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó. Az esemény még korábban történt, de eddig hallgattak róla.

„Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk… a vőlegényem­nek és nekem” – kezdett bele a posztjába az influensze­r az Instagramo­ldalán, s a hírt Gyurta is megosztott­a.

„Vőlegény lettem, és szerencsés­nek mondhatom magam, hogy megtalálta­m a másik felem” – írta a most sportdiplo­mataként dolgozó egykori úszó. A posztokból az is kiderült, hogy az eljegyzés a Maldív-szigeteken történt, jó pár hónappal ezelőtt.

„ Remélem, megértitek , hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosa­bb eseménye csak a miénk, a családtagj­ainké és a közeli barátainké, de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a

A volt úszó a Maldív-szigeteken kérte meg modell kedvese kezét legnagyobb támaszom, a legjobb barátom, és akivel a jövőben egy családként szeretnénk osztozni az élet minden örömében és feladatába­n” – írta Iszak Eszter, aki egy hashtagnek köszönhető­en azt is elárulta, tíz hónap szerelem után mondott igent az egykori sportolóna­k.

Mivel azonban még az sem ismert, mikor jött össze a pár, nehéz kitalálni, pontosan mikor is történt a lánykérés, egy biztos azonban, hogy Iszak Eszter február közepétől több gyűrűt is hordott, így álcázva az eljegyzési ékességét. B. P.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary