Blikk

Szex és olimpia

-

A koronavíru­s-járvány egy évvel eltolta a 2020-as olimpiát, s amenynyire csak lehet, ster i l lé teszi a játékokat. Tilos a versenyeke­n kívüli bármilyen szükségtel­en fizikai érintkezés, így a szex is.

Erről lehetett hallani, olvasni az elmúlt időszakban, de úgy tűnik, a szabályok nincsenek kőbe vésve, a szervezők bejelentet­ték, 160 ezer óvszert kapnak a sportolók, átlagban fejenként tizennég yet. Vag y is maga a részvétel a játékokon hiába jelent hatalmas boldogságh­ormont, a testi örömök felülírnak mindent. Még a szigorú biztonsági előírásoka­t is.

Tegyük hozzá, öt esztendőve­l ezelőtt, Rióban 450 ezer kondomot osztottak szét a résztvevők között, a 2012-es, londoni eseményt pedig valaki úgy jellemezte, hogy a falu a világ legnagyobb orgiájának a helyszíne, akár a szabad ég alatt is egymásnak estek a fiatalok.

A japán rendezők tisztában vannak vele, a betegség nem szab(hat) gátat a vágyaknak, az érzelmekne­k, Tokióban is benne lesz a szerelem a levegőben... Akik az olimpiára utaznak, a csúcsra akarnak jutni. Sokan közülük nemcsak a versenypál­yán, hanem azon kívül is.

 ??  ?? Pálszabó
Zoltán
szerkesztő
Pálszabó Zoltán szerkesztő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary