Blikk

Hoppon maradtak Wolf Katiék

Egy komplett stáb várta a klipforgat­ásra Nagy Ferót A legendás rocker hiába kért taxit, azt nem küldtek érte, így lefeküdt aludni

- B. P.

BUDAPEST — Hiába várták kollégái Nagy Ferót! A rocker múlt pénteken Wolf Katival és a Spigiboy néven ismert Spiegelhal­ter Lászlóval készült közös klipet forgatni egyik ikonikus dalának újragondol­t verziójára. A Gyere, kislány, gyere új videója azonban az énekes nélkül készült el. Feró ugyanis annak ellenére sem érkezett meg az esti forgatásra, hogy korábban megígérte, ott lesz. Taxit kért, de azt nem küldtek érte Őrbottyánb­a.

Meglepő a történet, hiszen Kati és Feró a 2010-es X-Faktor óta rengeteg alkalommal dolgozott már együtt, és sosem volt probléma közöttük.

Úgy tudjuk, hosszas, írásba n tör ténő eg yeztetések után múlt péntekre szervezték le a forgatási napot, amely mindenkine­k jó volt, ezt mindenki vissza is jelezte. Ferónak este kilencre kellett volna mennie a helyszínre, ám végül nem érkezett meg, és senkinek nem vette fel a tele

font, hiába keresték. Miközben mindenki, köztük a zenekarána­k a tagjai is várták.

A történtekk­el kapcsolatb­an Wolf Kati menedzsmen­tje kereste meg szerkesztő­ségünket, ám később úgy döntöttek az érintettek, hog y nem kívánnak nyilatkozn­i.

Nagy Feró nem tagadja a történteke­t, viszont nem érti a felháborod­ást, hiszen szerinte a produkció hibázott.

– Kezdjük ott, hogy nekem jelen pillanatba­n a „kenyéradó gazdám” az RTL Klub, hiszen a Keresztany­u forgatásai zajlanak. Ezér t minden munkát úgy vállalok el, hogy jelzem, ha csúszik ott a forgatás, az bizony minden mást befolyásol. Ez a klip egy szívességm­eló volt, mégis igent mondtam rá, ám hiába vártam, nem jött értem a taxi, pedig előző nap jeleztem, hogy azzal mennék. Úgy gondolták, hogy majd én magam hívok egyet és fizetem ki Őrbottyánb­ól? – tette fel a kérdést Feró, aki miután nem érkezett érte autó, kikapcsolt­a a telefonját és lefeküdt aludni, mert másnap hajnalban is indulnia kellett a sorozat forgatásár­a.

– A menedzser asszony lehet, azt gondolta, én majd órákig tűkön ülve várok, de tévedett – tette hozzá Feró. Kérdés: a történtek és a konf likt us után mi lesz a klippel?

 ??  ??
 ??  ?? Meghiúsult
Nagy Feró a 2010-es X-Faktorban Wolf Kati mentora volt, mégsem jött össze a közös munka
Meghiúsult Nagy Feró a 2010-es X-Faktorban Wolf Kati mentora volt, mégsem jött össze a közös munka
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary