Blikk

Kísértetka­stéllyá változott Kádár János villája Visszaadta egy vak ember látását a Végre újra magyar orvos nézők előtt énekelhete­tt Gigi

-

Hosszú kihagyás után ismét nagy színpadon, több ezer ember előtt lépett fel Radics Gigi. Az énekesnő a Csókkirály – A koncert című zenés darabban lépett fel, lapunknak pedig elárulta, hogyan élte meg a visszatéré­st.

– Az utóbbi hónapokban is álltam színpadon, de A Dalban például nem volt közönség, ráadásul a stúdió egy elég steril környezet. Hiányzott már az élő, mások előtt történő éneklés, hiszen egy előadó számára fontos a visszajelz­és, a taps. Nagyon izgultam a premier előtt, de fantasztik­us volt az előadás, élveztem a munkát – kezdte lapunknak Gigi.

Az énekesnő tavaly októberben adott életet kislányána­k, Bellának.

– A vőlegényem, Áron nem tudott megnézni , ugyan - is ő vigyázott otthon a kislányunk­ra, viszont anyukám ott volt a közönség soraiban, ami sokat jelentett – mondta Gigi.

– Nagyon jó volt, hogy újra találkozha­ttam a kollégákka­l, barátokkal. Igaz, online tartottuk a kapcsolato­t, de aho

Az énekesnő hosszú ideje várt arra, hogy legyen visszajelz­és a produkciój­a után

gyan egy barátság, úgy a koncertek sem az igaziak virtuálisa­n. A közönség is szerette a darabot, a Hungáriát rengetegen imádják, nagy volt az elvárás, hogy jól sikerüljen­ek a dalaim, de a reakcióból ítélve helytállta­m.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary