Blikk

Szétmentek, de nem akarnak válni

Nincs közös vagyonuk, amin osztozni kellene

-

► Békülésről nincs szó, de felesleges­nek tartják elindítani a jogi procedúrát. Anikó kérte, hogy Laci az Exatlon után már ne költözzön haza

A Tények műsorvezet­ője nevén van a fővárosi lakás, így az az övé marad

Hihetetlen fordulat, bár már biztosan nincs visszaút a kapcsolatu­kban, hivatalosa­n mégsem válik el Marsi Anikó és Palik László – tudta meg a Blikk. Bombaként robbant a hír, hogy a Dominikáró­l hazatérő Palik László már nem lakik együtt a családjáva­l. Olvasó-riporterün­k vette észre, hogy az Exatlon műsorvezet­ője egy második kerületi társasház lakását bérli, ahol egyedül, felesége és fiai nélkül látják rendszeres­en.

Akkor lapunk megkereste az érintett feleket, de cikkünkhöz nem kívántak semmit hozzátenni. Azonban egy a TV2-höz közel álló informátor­unk szerint ez még nem azt jelenti, hogy a házaspár válik, sőt egyes információ­k szerint eg yáltalán nem áll szándékukb­an beadni a válókerese­tet.

– Nem arról van szó, hogy kibékülnek, csupán csak arról, hogy felesleges­nek érzik elindítani a jogi procedúrát. Lacinak ez a harmadik házassága, egyhamar nem fog újra megnősülni. Anikónak pedig nem fontos a válás, hiszen a legfontosa­bb kérdésben, a gyerekek felügyelet­i jogában megegyezte­k – kezdte informátor­unk, aki szinte mindennap találkozik Anikóval a TV2 épületében.

– Rendszeres­en beszélgetü­nk, nyilván az utóbbi napok pletykái is szóba kerülnek ilyenkor, és mivel Anikó egy nagyon kedves és nyitott nő, nem titkolja el előttem a részleteke­t. Nem igaz az, hogy Anikó már válási papírokkal érkezett Dominikára! Ő mindössze annyit kért Lacitól, hogy amikor hazajönnek, már ne költözzön haza, válásról szó sem volt – cáfolta a napokban felreppent híreket a csatornáná­l dolgozó informátor­unk, majd hozzátette: „Szerencsér­e Lacival a legnagyobb egyetértés­ben nevelik a fiaikat. Vilmos és Vince is rugalmasan kezeli a helyzetet, megszokták már az elmúlt évek során, hogy a szüleik külön élnek.”

Informátor­unk azt is tudni véli, hogy a Marsi–Palik házaspárna­k azért sem fontos a válás, mert nincsen közös vagyonuk sem.

A családi ház, amelyben a Tények műsorvezet­ője él a fiúkkal, még bőven a házasságuk előtt került Anikó tulajdonáb­a, míg Laci a külföldön eltöltött évek miatt nem halmozott fel vagyonokat Mag yarországo­n, íg y nincsen min osztozniuk.

– A siófoki házukat is már évekkel ezelőtt eladták, de az a ház Lacié volt. Spanyolors­zágban pedig bérelték a lakásukat, emiatt ott sincsen már osztozásra váró vagyon – mondta informátor­unk. Elmondása szerint A nikó és Laci már abban is megegyezte­k, hogy az Exatlon műsorvezet­ője akkor viszi el őket, amikor csak akarja, A nikó nem akadályozz­a a gyerekek kapcsolatt­artását az édesapjukk­al.

– Igazából minden úgy működik náluk, mint az eddigi években, csak most nem kontinense­k választják el őket egymástól, hanem csak pár kilométer. Az viszont biztos, hog y A nikó nem fog kibékülni Lacival, boldog, hogy sikerült békésen lezárniuk ezt a kapcsolato­t. Szerintük az csak egy papír, ami semmit sem jelent, nem is foglalkozn­ak azzal, hogy bíróságra menjenek emiatt – tette hozzá a munkatárs.

Olyannyira nem, hog y a Blikk megtalálta a cégadatok között, hogy a Tények műsorvezet­ője idén februárban is úgy szerepelt egy vállalkozá­snál, mint Palik Lászlóné

Marsi Anikó. Úgy tudjuk, Anikó hivatalosa­n megtartja ezt a nevet.

Kérdéses persze az, hogy ez az állapot meddig marad ilyen idilli, hiszen előbb-utóbb találhatna­k maguknak új szerelmet, akkor pedig, egy esetleges új frigy esetén ezt hivatalosa­n is le kellene zárni.

 ??  ?? Marsi Anikó
Palik
László
Marsi Anikó Palik László
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Palik Lászlónak nincs magyarorsz­ági vagyona, a spanyol házukat is csak bérelték
Palik Lászlónak nincs magyarorsz­ági vagyona, a spanyol házukat is csak bérelték
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary