Blikk

Csodát tett a szerelem Mészáros Lőrinccel

► A plasztikai sebész szerint nem kizárt a szépészeti beavatkozá­s sem

-

BUDAPEST — Rá sem lehet ismerni Mészáros Lőrincre! A milliárdos vállalkozó lefogyva, kisimult arccal jelent meg az Index fotóin, amelyet egy interjúhoz mellékelte­k. A képek alapján megszokott öltönyét egy fekete, sportos golfpólóra cserélte a felcsúti származású üzletember.

Korábban is pletykálta­k arról, hogy amióta Mészáros összejött a csinos műsorvezet­őnővel, Várkonyi Andreával, szemlátomá­st megfiatalo­dott: odafigyel a külsejére, lefogyott és a ruhatárát is frissített­e.

Eddigi ruháit biztosan el kellett ajándékozn­ia, mert azok több számmal nagyobbak voltak mostani méreteinél. Friss fotói alapján Mészáros legalább 20-25 kilót adhatott le, nagyjából fél-egy év alatt.

Építőipari cégén keresztül kerestük a vállalkozó­t, hogy árulja el a szembeötlő fogyás titkát és okát, de lapzártáig nem kaptunk választ. Ezért szakértőke­t kérdeztünk, mit sejtenek az átalakulás mögött.

Erdély i A líz, a Dietetikus­ok Országos Szövetségé­nek főtitkára szerint nem ördögtől való egy év leforgása alatt 20-25 kilótól megszabadu­lni, és ehhez még csak veszélyes pirulákra sincs szükség. – Heti fél-egy kilót életmódvál­tással, egészséges étkezéssel le lehet adni durva diéta nélkül. Utóbbit nem javasoljuk senkinek, mert visszahízá­s lehet a következmé­nye. Tartós testtömegc­sökkenést koplalás nélkül tudunk elérni – magyarázta Erdélyi Alíz.

Drasztikus fogyás után szükség lehet plasztikai beavatkozá­sra, ugyanis a nagyobb test nagyobb bőrfelület fed, a fölösleges kilók leadásával pedig lógó bőrtöbblet is vissza

maradhat. De nem mindig: életkortól, egyéni adottságok­tól és a fogyás tempójától függően ennyi bőr akár magától vissza is húzódhat egy la-punknak megszólaló, neve elhallgatá­sát kérő plasztikai sebész szerint. Mészáros Lőrinc korábbi és mostani képeit öszszehaso­nlítva a szépészeti doktor nem tartja kizártnak, hogy szemhéjpla­sztikát végeztek a megkarcsús­odott vállalkozó­n.

– Ilyenkor nemcsak a bőrfelesle­get távolítjuk el, hanem a bőr alatti megnyúlt izmokat is helyretess­zük lézer segítségév­el, továbbá kezeljük a szem

környéki zsírsérvek­et. A szem környéke kicsiny felület, viszont annál aprólékosa­bb és bonyolulta­bb a beavatkozá­s, a végeredmén­y pedig nagyon látványos – magyarázta a szakember, aki szerint egy alsó-felső szemhéjkor­rekció ára jelenleg 1 millió forint körül érhető el Magyarorsz­ágon.

Ha a test megújult, azt gondolnánk, a ruhatár frissítése is könnyebben megy, pedig egy stylist szerint egyáltalán nem. – A súlyfelesl­egtől megszabadu­lt emberek lehet, hogy egy ideig még a régi alakjukat látják a tükörben, és nem hiszik el, hogy már több minden áll jól nekik, mint korábban. A középkorú férfiak alapvető hibája amúgy is, hogy 10-20 évvel idősebben öltöznek, nem mernek fiatalos, színes ruhadarabo­khoz nyúlni – vélekedett Tórizs Hajnalka, utalva arra, hogy Mészáros friss fotóján fekete pólóban jelent meg.

– Ez a felső egy grillparti­ra vagy sportesemé­nyre megfelelő viselet, de egy interjúra jobb lett volna világos, apró kockás vagy halványan és vékonyan csíkos inget felvenni. A fogyás elismerésr­e méltó, így érdemes bátran nyúlni a színes dolgokhoz – jegyezte meg a divatszaké­rtő.

 ??  ?? Fogyás
Legalább 20-25 kilótól szabadult meg rövid idő alatt a leggazdaga­bb magyar
Fogyás Legalább 20-25 kilótól szabadult meg rövid idő alatt a leggazdaga­bb magyar
 ??  ??
 ??  ?? Túlsúly
Néhány éve még látható volt a mára leggazdaga­bb magyarrá vált vállalkozó egészségte­len testtömege, ami rontott külső megítélésé­n
Túlsúly Néhány éve még látható volt a mára leggazdaga­bb magyarrá vált vállalkozó egészségte­len testtömege, ami rontott külső megítélésé­n
 ??  ?? Kisimulva
Előnyére változott a dúsgazdag üzletember bőre, plasztikai műtét történhete­tt
Kisimulva Előnyére változott a dúsgazdag üzletember bőre, plasztikai műtét történhete­tt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary