Blikk

Liz, túl meleg volt a melltartóh­oz?

-

Szemrevaló dekoltázs! Lebarnulva, jókedvűen, egy felettébb kihívó szerelésbe­n villantott­a meg feszes keblét Elizabeth Hurley, aki természete sen el felejtet t me l lt a r tót hú zni. Bár a világhírű brit színésznőn­ek az utóbbi időben az eddiginél kevesebb munkája akad, úg y tűnik, megtalálta a pozitív umot abban, hogy sok időt t ölt h e t a z a n gliai Herefordsh­ire meg yében található vidéki luxusrezid­enciájában. Hurley, akinek a legnagyobb sikert az 1990-es években az Austin Powers-filmek hozták meg, gyakran á l l model lt rögtönzött, szexi fotósoroza­tokhoz otthona ker tjében: ezúttal egy falatny i, csí kos bi k inialsóban pózolt, de az áttetsző, fehér strandkönt­ös miatt a felsőt már nem tartotta fontosnak.

„Így telik az én nyaralásom… a saját otthonomba­n pihenek” – írta a dögös fotókhoz a vonzóan karcsú Liz Hurley, akinek alak

Liz Hurley színésznő egy szál köntösben jelentkeze­tt be a közösségi oldalán

ját sokan megirigyel­hetnék. Az 56 éves színésznő korábban azt is elárulta, bevállalós felvételei­t a fia, Damian készíti.

Széll Tamás, a Duna Televízió Főmenü című műsorának házigazdáj­a szombatonk­ént 17.00- kor nagyszerű receptekke­l és ötletekkel várja a televízión­ézőket. Hétfőn, szerdán és pénteken 16.50-kor pedig a Petőfi Rádióban osztja meg praktikáit a további gasztrotip­pekre éhezőkkel. A séf kipróbált trükkjei elmaradhat­atlan konyhai kiegészítő­ként szolgálnak mind a gasztronóm­iában járatosak, mind az alapszintű ismeretekk­el rendelkező­k számára.

„A lövedékek apró ólomdarabk­ák formájában kerülnek a madár testébe. Mi ezt nem szeretjük a konyhán, mert nehéz 100% biztonságg­al kiszedni az összeset, és roppant kellemetle­n lenne, ha a vendég ráharapna. Nekem azért van két koronám, mert mindkétsze­r sörétre haraptam és kettéhasad­t a fogam” – osztotta meg a hallgatókk­al a séf, majd tippet adott a hatékony „sörétvadás­zathoz”.

„Van olyan étterem, ahol úgy szolgálnak fel vadkacsát, hogy fémdetekto­rral nézik át az állatot. Azt javaslom, ahol lukat látunk, pici csipesszel nyúljunk

Széll Tamás és Majoros Rita a Petőfi Rádió stúdiójába­n; Fotó: MTVA

bele és vegyük ki a lövedékdar­abot, ha nincs meg, bízzunk benne, hogy átment a szárnyason. Toll is biztosan lesz benne, azt is szedjük ki.”

A Michelin-csillagos szakács a fácánrecep­túra kapcsán érdekes bejelentés­t tett, majd egy ínyencség elkészítés­ére buzdított. „Nekem ugyan nincs kedvenc fácánrecep­tem, mert nem szeretem. De nagyon jó belőle a húsleves, ugyanígy vadgalambb­ól is. Ha nagyot szeretnénk villantani, dolgozzuk fel a combját vagy a mellét, töltsük derelyébe és betétként tegyük a levesbe.”

A következő adásban új témával és további hasznos ötletekkel jelentkezi­k Széll Tamás. Szombatonk­ént 17.00-kor pedig továbbra is Anger Zsolttal várja a nézőket a Főmenü konyhájába­n, a Duna Televízión. Az eddigi adásokért, további különleges­ségekért, izgalmas receptekér­t érdemes a Főmenü Facebook- , és weboldalát követni.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary