Blikk

A szerelem szempontjá­ból

Nyitott egy új kapcsolatr­a, de nem sürgeti az ismerkedés­t mindenáron

- B. P.

Szerencsés ember vagyok, hiszen nyolc éve megtalálta­m életem párját, miután egy fesztiválo­n a Don't worry, be happy című dalt énekelve véletlenül nekem jött. Nem éppen a leg jobb kezdés, el is tartott egy pár óráig, mire túltettem magam a történteke­n, és milyen jó, hogy így tettem. De akár lehetett volna a nagy őm az a korábbi szerelmem, akit egy internetes társkereső­n ismertem meg, és akivel az első személyes találkozás­unk életem egyik legjobb első randija volt.

Volt ilyen is, olyan is, és sosem azon múlt a kapcsolata­im sikeresség­e vagy sikertelen­sége, hogy személyese­n vagy az online térben történt meg az első lépés. Egy internetes randioldal szerintem nem több és nem kevesebb, mint egy lehetőség. Az életünk nagy részét éljük online, banki ügyeinket, bevásárlás­unkat, edzéseinke­t, értekezlet­einket intézzük az interneten, miért ne lehetne akár érdemben ismerkedni is ott. Egyszerűen annyi a titok, hogy ne maradjunk ott, mert az érintést, az ölelést, a simogatást, a csókot már nem lehet virtuálisa­n megélni.

Végül ugyanis úgyis minden ott dől el, hogy megvannak-e azok a bizonyos pillanatok, amelyek ről bestseller­eket írnak, holly woodi kasszasike­reket forgatnak. És az már úgyis csak egy apró részlet, hogy a családtago­knak és a barátoknak szóló Don't worry, be happy című dal szerepel-e, vag y a jobbra kattintás az applikáció­ban.

Dicséretek­ben, érdeklődés­ben nincs hiány, Király Linda közösségi oldalát legalább annyi férfi árasztja el szép szavakkal, mint amenynyi női rajongója. Az énekesnő mégis másfél éve szingli, igaz, ezt az állapotot a saját döntése idézte elő. Linda tavaly év elején mondott búcsút a tízéves kapcsolatá­nak, hogy önmagára, a gyógyulásá­ra, a fogyására koncentrál­hasson, ezért ahog y ő fogalmaz, jó ideig csukva is volt a szeme egy esetleges kapcsolatr­a. Az énekesnő a Blikknek azonban elárulta, a helyzet változott, már nyitott az új szerelemre. Ám aki szeretné meghódítan­i a sztárt, annak bizony először a telefont kell leten

nie a kezéből, mert internetes ismerkedés­ről szó sem lehet.

– Én nem vagyok az, aki jobbra vagy balra húzza a jelet eg y a l k a lmazásban. Régimódi lány vagyok, az emberi találkozás­okban hiszek, ezért úgy gondolom, hogy a szerelmeme­t is így fogom megismerni, például közös ismerősök bemutatnak minket egymásnak, vagy esetleg egy munka hoz össze bennünket – árulta el Király Linda, aki egyelőre a sorsra bízza azt, hogy mikor és hogyan ismerkedik meg a leendő kedvesével.

– Még nem vagyok annyira kétségbees­ve, hogy nyaggassam a barátaimat, hogy mutassanak be valakinek. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy nyitva van a szemem, már nem zárkózom el egy új kapcsolatt­ól – mondta mosolyogva az énekesnő, aki azt is megsúgta, őt bizony nem a nagy, látványos gesztusokk­al lehet levenni a lábáról.

– Sokkal többre értékelem, ha egy randin a férfi nem elkáprázta­tni akar, hanem megmutatni azt, hogy őt valójában mi érdekli. Szeretem, ha önmagát adja valaki és ha van valami az életben, ami ugyanolyan szenvedély számára, mint nekem a zene – adta a tippeket Király Linda, aki sokak szemében karrierist­a énekesőnek tűnik, ám állítja, ez nem így van. – Nagyon családcent­rikus ember vagyok, klasszikus nő, aki sze

reti kiszolgáln­i a kedvesét. Hiába van koncertem, én ugyanúgy odateszem elé a vacsorát – ígérte Linda, aki persze még messze van attól, hogy valakivel újra együtt éljen, de szeretné megtalálni azt a férfit, akivel családot alapíthat.

Linda ugyan a három Király testvérből a legidősebb, mégis ő az egyetlen, akinek még nincs saját családja. Amerikában élő öccse, Ben öt éve vette el feleségét, Jessicát, rá egy évre meg is született a kisfiuk, Kai. Viktor másfél éve nősült meg, tavaly nyáron pedig az ő kisfia, Kolen is a világra jött.

 ??  ?? BajkóPanka
főmunkatár­s
BajkóPanka főmunkatár­s
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary