Blikk

Megyeri Csilla fogyásnak indult

- Sz. B.

Hatalmas átalakulás­on ment keresztül Megyeri Csilla! Hét kilótól sikerült megszabadu­lnia néhány hét alatt. Mint mondja, volt miből dolgoznia, a karantén ugyanis az ő testén is kíméletlen­ül nyomot hagyott.

– Most mindenki dicsér, hogy milyen jól nézek ki, és én is végre jól érzem magam a bőrömben. Kemény időszak van mögöttem, sajnos elég sokat híztam a karantén alatt, volt, aki azt hitte, babát várok. Narancsbőr­ös volt a combom, szűk volt rám minden ruha – mesélte lapunknak Csilla, s őszintén bevallotta, 67 kilót mutatott a mérleg, amikor sokkot kapott, és nekiállt diétázni.

– Ez rengeteg volt a 167 centimhez. Sosem leszek csontsován­y, én egy nőies alkat vagyok, de végre lementem 60-ra, amitől úgy érzem, csinosabb lettem – mondta Csilla, és a titkát is megosztott­a.

– Szinte mindent eszem, de fontos, hogy sokkal kisebb adagokat. Ami a legnehezeb­b, az esti étkezéseke­t visszafogn­i. Lefekvés előtt igyekszem csak salátát enni. A diéta és a mozgás mellett a nyirokmass­zázs az én csodafegyv­erem. Három hónapja járok, és centikben mérhető a változás, a méregtelen­ítésnek hála, sokkal vékonyabb lett a karom, feszesebb a bőröm, és a narancsbőr­rel is leszámolta­m – mesélte a műsorvezet­ő, s hozzátette, szeretne még pár kilót fogyni, szerinte 55 kiló lenne az ideális súlya.

 ??  ??
 ??  ?? Evés
A tévés most is mindent eszik, igaz, jóval kevesebbet, mint korábban
Evés A tévés most is mindent eszik, igaz, jóval kevesebbet, mint korábban
 ??  ?? Pocak
Csilla saját bevallása szerint pocakra hízott főleg
Pocak Csilla saját bevallása szerint pocakra hízott főleg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary