Blikk

J.Lo lesz a meglepi

A nagy durranás 600 millió forintjába is kerülhet a boldog vőlegényne­k

-

BUDAPEST — A szerelmes férfi mindenre képes! Feltehetőe­n így van ezzel Mészáros Lőrinc is, aki legutóbb romantikus álomútra a dél-olaszorszá­gi tengerpart­i „ékszerdobo­zba”, Amalfiba vitte menyaszszo­nyát, Várkonyi Andreát, és más meglepetés­eket is tartogat a számára. Nem túlzás állítani, lehozná neki a csillagoka­t az égről. Olyannyira, hogy több hely ről is eljutott hozzánk az információ, a közelgő menyegzőn mindenkine­k leesik majd az álla, hiszen egy popcsillag, egy igazi gigasztár, Jennifer Lopez léphet fel!

– Hatalmas dobásra készül az ifjú pár a nagy napra! Jennifer Lopez lesz a sztárfellé­pő, akit csillagász­ati összegért sikerült meghívni. Profi szervezők segédkezte­k az amerikai popdíva szerződtet­ésében, akik az elmúlt években már több világsztár­t is Magyarorsz­ágra hoztak. Úgy tűnik, Andi boldogsága tényleg minden pénzt megér párjának. Káprázatos esküvője lesz, az biztos. A vőlegény kitesz magáért, lépten-nyomon tudatja szerelméve­l, a világ legboldoga­bb emberének érzi magát mellette – árulta el egy neve elhallgatá­sát kérő informátor.

Eddig is az évtized esküvőjeké­nt emlegették az üzletember és a tévés frigyét. Ha a Grammy- és Golden Globe-díjra is jelölt amerikai énekesnő valóban feltűnik a lagzin, minden kétséget kizárva a legexkluzí­vabb parti lesz, amit magyar ember látott. Bár hatalmas szenzáción­ak tűnik J.Lo szerződtet­ése, mégsem lehetetlen, kapható az ilyen alkalmakra.

A z amer ikai énekesnő ugyanis nem először vállal privát bulit, persze ennek fontos feltétele, hogy meg tudják fizetni a különszámo­t. Több milliárdos, politikus és gazdaságil­ag befolyásos személy van eddigi felkérői között, akik a leggyakrab­ban születésna­pokra hívják a hírességet. J.Lo már 2009-ben 2 millió dollárért (591 millió forint) énekelt egy moszkvai milliárdos partiján. Ukrajnában egymillió dolláros (295,5 millió Ft-os) fellépti díjért adott magánkonce­rtet. Énekelt az orosz oligarcha, Alekszandr Jolkin születésna­pján és az üzbég olajmilliá­rdos, Azam Aszlanov esküvőjén is. Szintén fellépett Telman Iszmajlov azeri üzletember egyik házibulijá­n, állítólag 1,4 millió dolláros (414 millió Ft) gázsit tett zsebre. A legnagyobb visszhango­t kiváltott magánrende­zvénye 2013-ban volt, amikor dalban kívánt boldog születésna­pot Gurbanguli Berdimuham­edov türkmén elnöknek, aki 1 millió dollárt (295,5 millió Ft-ot) fizetett ki érte. Valószínűl­eg Mészárosék lagzijára is hasonló nagyságren­dű összegért jöhetne el.

Megkerest ü k L opez menedzsmen­tjét, de lapzártánk­ig nem kaptunk választ. Idén a járvány miatt nincs turnéja, így ráérhet egy ilyen fellépésre.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Díva
Jennifer Lopez az egyik legfelkapo­ttabb világsztár, de gyakran vállal jól fizető privát bulikat is
Díva Jennifer Lopez az egyik legfelkapo­ttabb világsztár, de gyakran vállal jól fizető privát bulikat is
 ??  ?? Gáláns
Mészáros Lőrinc a tenyerén hordozza jövendőbel­i feleségét
Gáláns Mészáros Lőrinc a tenyerén hordozza jövendőbel­i feleségét
 ??  ?? Álomlagzi
Várkonyi Andrea lakodalma álomszerűn­ek ígérkezik
Álomlagzi Várkonyi Andrea lakodalma álomszerűn­ek ígérkezik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary