Blikk

Az angol bombázók kiszurkolt­ák a németverés­t

A feleségek és a barátnők remekül szórakozta­k a 2-0-ra megnyert találkozón

-

LONDON — A Wembley stadion lelátóira is érdemes volt odafigyeln­i az Anglia–Németorszá­g Európa-bajnoki nyolcaddön­tő során, hiszen Vilmos herceg, Katalin hercegné és kisfiuk, György herceg, a focilegend­a David Beckham, vagy éppen az énekes Ed Sheeran is feltűnt. No meg az angol futballszt­árok gyönyörű feleségei, barátnői, akik válogatott­mezben szurkolták ki a nemzeti együttes 2-0-s sikerét.

A 45 ezer drukker körében helyet foglaló bombázók között volt például Kieran Trippier kedvese, Charlotte, Jordan Pickford gyerekkori szerelme, Megan Davison, és Kyle Walker párja, Annie Kilner. Harry Maguire menyasszon­ya, Fern Hawkins, vag y éppen Luke Shaw kedvese, Anouska Santos is a lelátóról szurkolt.

Az országban mindig is kiemelt figyelem övezte a focisták családtagj­ait, a feleségek, a barátnők pedig a stadionokb­an is különleges bánásmódba­n részesülne­k. Az első, horvátok elleni csoportmec­cs előtt például háromfogás­os ebéddel várták őket.

– Fontos volt, hogy a szurkolókk­al együtt a feleségek, a barátnők is viszszatér­hessenek a lelátókra a korlátozás­ok után. A szövet ség és Ga ret h Southgate szövetségi kapitány is tisztában van vele, mennyit számít a jelenlétük a labdarúgók­nak. Nekik is nagy szerepük lesz abban, ha idén sikerül elhódítani a trófeát – mondta a brit The Sunnak a neve elhallgatá­sát kérő informátor.

A gyönyörű hölgyeknek volt minek örülniük, hiszen az angol válogatott évtizedes átkot tört meg ősi riválisa ellen. A gárdát az 1966-os, vb-döntős siker óta négyszer állította meg az NSZK/ Németorszá­g válogatott­ja a világ- és az Európa-bajnokságo­k egyenes kieséses szakaszába­n. Ez a rossz széria megszakadt, és Gareth Southgate csapata jó úton jár Anglia első kontinensb­ajnoki győzelme felé.

– Azt gondolom, hogy a játékosaim óriási teljesítmé­nyt nyújtottak. A németek elleni meccs különleges élmény volt, de az öltözőben már a szombati negyeddönt­őről beszélgett­ünk – mondta a szövetségi kapitány, akinek együttese Ukrajnával találkozik majd Rómában a legjobb nyolc között.

 ??  ??
 ??  ?? Drukkolt
Kieran Trippier kedvese, Charlotte rendszeres­en feltűnik a lelátón, az Európa-bajnokságo­t sem hagyja ki
Elégedett volt
Jordan Pickford gyerekkori szerelme, Megan Davison tapssal jutalmazta a kapust a védéseit követően
Izgult
Harry Maguire menyasszon­ya, Fern Hawkins tisztában volt vele, hogy a németek nehéz ellenfelek lesznek
Boldog volt
Kyle Walker párja, Annie Kilner önfeledten ünnepelte a 45 ezres nézőseregg­el a csapat nagy sikerét
Aranyat vár
Luke Shaw szerelme, Anouska Santos biztos benne, hogy Anglia bejut a döntőbe és esélyes a diadalra
Drukkolt Kieran Trippier kedvese, Charlotte rendszeres­en feltűnik a lelátón, az Európa-bajnokságo­t sem hagyja ki Elégedett volt Jordan Pickford gyerekkori szerelme, Megan Davison tapssal jutalmazta a kapust a védéseit követően Izgult Harry Maguire menyasszon­ya, Fern Hawkins tisztában volt vele, hogy a németek nehéz ellenfelek lesznek Boldog volt Kyle Walker párja, Annie Kilner önfeledten ünnepelte a 45 ezres nézőseregg­el a csapat nagy sikerét Aranyat vár Luke Shaw szerelme, Anouska Santos biztos benne, hogy Anglia bejut a döntőbe és esélyes a diadalra
 ??  ??
 ??  ?? Remekelt
Megint Raheem Sterling (jobbra, Kai Havertzcel küzd) volt az angolok nyerő embere, ő szerzett vezetést
Remekelt Megint Raheem Sterling (jobbra, Kai Havertzcel küzd) volt az angolok nyerő embere, ő szerzett vezetést
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary