Blikk

Új élményekke­l vár a Glamour Summer Weekend

-

Használja ki ezt a lehetősége­t, hiszen július 11-ig 130 márka kínálatábó­l válogathat 20 vagy akár 50 százalékos kedvezménn­yel. A kuponokat keresse a Glamour magazinban vagy a Glamour-napok applikáció­ban, ami elérhető a Google Playen és az AppStore-ban. Amennyiben letölti az applikáció­t, az alkalmazás­on belül meg kell vásárolni a Glamour magazin legújabb számát, így lehet hozzájutni a mesés kincseket ígérő kuponokhoz. Az applikáció­ban mindennap ingyenkupo­nok várják, pénteken: Baba szafari Bababolt, Devergo, Dublino Home, Helia-D–Rossmann, The Body Shop és Xiaomi.

Ké szítse el mihama - rabb a Glamour Summer Weekend bevásárlól­istát, hogy semmit ne felejtsen ki a kosarából. B. I.

 ??  ??
 ??  ?? BU DA PE ST — Nyáron is folytatódi­k a vá s á rl á s i ő rü l e t , me g - érkezett ugyanis a Glamour Summer Weekend, amely garantálta­n 100 százalék Glamour-napokélmén­yt kínál! Beszerezne egy új fürdőruhát, egy divatos papucsot vagy esetleg egy mutatós kalapot a strandra? Naptejet, barnítót, talán fényvédő kozmetikum­ot vásárolna? Most itt a remek alkalom, hogy megvegye kedvenc termékeit, ráadásul mesésen akciós áron.
A Glamour Summer Weekend egy vadonatúj rendezvény, amely a Glamour-napokhoz hasonlóan működik: a kuponfüzet­ben és az applikáció­ban található több mint 200 kupon segíts é g éve l vá s á ro l h at a z akcióban részt vevő üzletekben, illetve online.
BU DA PE ST — Nyáron is folytatódi­k a vá s á rl á s i ő rü l e t , me g - érkezett ugyanis a Glamour Summer Weekend, amely garantálta­n 100 százalék Glamour-napokélmén­yt kínál! Beszerezne egy új fürdőruhát, egy divatos papucsot vagy esetleg egy mutatós kalapot a strandra? Naptejet, barnítót, talán fényvédő kozmetikum­ot vásárolna? Most itt a remek alkalom, hogy megvegye kedvenc termékeit, ráadásul mesésen akciós áron. A Glamour Summer Weekend egy vadonatúj rendezvény, amely a Glamour-napokhoz hasonlóan működik: a kuponfüzet­ben és az applikáció­ban található több mint 200 kupon segíts é g éve l vá s á ro l h at a z akcióban részt vevő üzletekben, illetve online.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary