Blikk

100 ezer forint a rohanásért

- P. I.

BUDAPEST — Egy iraki nőt és egy német férfit pénzbüntet­ésre ítélt a bíróság, miután az Eb egyik budapesti mérkőzésén pályára rohantak. A vádlottakn­ak 100-100 ezer forintot kell fizetniük, s egy-egy évre szóló, sportrende­zvényekről való kitiltást is kaptak.

– háborgott Kasper Hjulmand, a dánok szövetségi kapitánya.

José Mourinho kétszeres Bajnokok Ligája-győztes portugál edző úgy véli, érthetetle­n ítélet született. büntetőt ítélt. A lassítások sem támasztott­ák alá, hogy valóban szabálytal­ankodtak az angol focistával

– Ez sosem büntető, legalábbis ezen a szinten, az Európa-bajnokság elődöntőjé­ben biztosan nem. Nem tudom megérteni a döntést, az meg végképp elfogadhat­atlan, hogy miért nem konzultált a játékvezet­ővel a videóbírós személyzet – fakadt ki a szakember.

A rsene Wenger, az A rsenal korábbi francia menedzsere szerint a videóbíró cserben hagyta a játékvezet­őt.

– Ilyen döntő pillanatba­n nagyon fontos, hogy a bíró is száz százalékig meg legyen győződve róla, jó ítélet született. Nem volt enynyire világos helyzet. Sajnos a videóbíró cserben hagyta a játékvezet­őt – mondta Wenger.

Anglia ellenfele az Eb vasárnap esti fináléjába­n (M4 Sport, 21) Olaszorszá­g lesz, a me ly Spa nyolor sz á got verte az elődöntőbe­n (1-1, 11-esekkel 4-2)

 ??  ?? Harmadik alkalommal is Louis van Gaal (képünkön) lehet a holland labdarúgóv­álogatott szövetségi kapitánya, miután Frank de Boert a csehektől elszenvede­tt Európa-bajnoki nyolcaddön­tős vereség után távozott. Az AD című lap értesülése szerint a holland szövetség a 69 éves szakembert akarja felkérni, aki 2000 és 2002 között, majd 2012 és 2014 között is vezette a nemzeti csapatot, amellyel a brazíliai világbajno­kságon bronzérmet szerzett.
Az egyik legneveseb­b trénernek számító Van Gaal az Ajax Amsterdamm­al Bajnokok Ligáját nyert, de volt a német Bayern München, a spanyol Barcelona és az angol Manchester United vezetőedző­je is. futballszu­rkolót vettek őrizetbe Londonban az angol–dán Európa-bajnoki elődöntőt (2-1, hosszabbít­ás után) követően, a közrend megzavarás­a és a rendőrség elleni erőszakos fellépés miatt. Az angolok sikere után a drukkerek elárasztot­ták az utcákat, több helyen leállt a forgalom.
Győzelem
Harry Kane és társai a fináléba jutottak – sokan megkérdője­lezik, hogy megérdemel­ték-e a sikert
Zavaró A büntető előtti pillanatok­ban két labda is volt a pályán, ami zavaró
gedte a játékot
Sorsdöntő pillanat Sterling (fehérben) elesett, a bíró
Harmadik alkalommal is Louis van Gaal (képünkön) lehet a holland labdarúgóv­álogatott szövetségi kapitánya, miután Frank de Boert a csehektől elszenvede­tt Európa-bajnoki nyolcaddön­tős vereség után távozott. Az AD című lap értesülése szerint a holland szövetség a 69 éves szakembert akarja felkérni, aki 2000 és 2002 között, majd 2012 és 2014 között is vezette a nemzeti csapatot, amellyel a brazíliai világbajno­kságon bronzérmet szerzett. Az egyik legneveseb­b trénernek számító Van Gaal az Ajax Amsterdamm­al Bajnokok Ligáját nyert, de volt a német Bayern München, a spanyol Barcelona és az angol Manchester United vezetőedző­je is. futballszu­rkolót vettek őrizetbe Londonban az angol–dán Európa-bajnoki elődöntőt (2-1, hosszabbít­ás után) követően, a közrend megzavarás­a és a rendőrség elleni erőszakos fellépés miatt. Az angolok sikere után a drukkerek elárasztot­ták az utcákat, több helyen leállt a forgalom. Győzelem Harry Kane és társai a fináléba jutottak – sokan megkérdője­lezik, hogy megérdemel­ték-e a sikert Zavaró A büntető előtti pillanatok­ban két labda is volt a pályán, ami zavaró gedte a játékot Sorsdöntő pillanat Sterling (fehérben) elesett, a bíró
 ??  ?? Inkább nem
Vincze Ottó szerint a dánok ellen befújt büntető nem volt jogos
Ilyen módon kikapni nagyon dühítő, főleg, hogy a játékosaim rengeteget harcoltak. Nagyon felbosszan­tott ez a döntés, csalódott vagyok
Vincze Ottó
Inkább nem Vincze Ottó szerint a dánok ellen befújt büntető nem volt jogos Ilyen módon kikapni nagyon dühítő, főleg, hogy a játékosaim rengeteget harcoltak. Nagyon felbosszan­tott ez a döntés, csalódott vagyok Vincze Ottó
 ??  ?? Lézer
Lézer

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary