Blikk

A Maldív-szigeteken nyaralnak Szalaiék

-

MALÉ — Jól megérdemel­t szabadságá­t tölti Szalai Ádám, aki a Maldív-szigeteken igyekszik kikapcsoló­dni a fárasztó szezont követően. A magyar labdarúgó-válogatott és a német Mainz támadója az öccsével, Szalai Bertalanna­l nyaral az egzotikus országban, a testvéréve­l közös fotót posztolt legutóbb a közösségi oldalán. A kép tanúsága szerint remekül érzi magát a nemzeti tizenegy csapatkapi­tánya, aki korábban egy gyönyörű német modell oldalán is mutatkozot­t, közös buliban vett vele részt.

Szalai a mieink vezére volt az Európa-bajnokságo­n. A németek elleni 2-2-es döntetlen során ő szerezte fejjel a mérkőzés első találatát, később pedig Schäfer Andrásnak adott gólpasszt. Bár a csoportkör­ből nem sikerült továbbjutn­ia a válogatott­nak, a csatár nagyon büszke volt a nemzeti csapat Eb-szereplésé­re.

– Fáj, nagyon fáj. Talán még nem fájt ennyire, pedig egy ideje a része vagyok. De a fájdalmat kettő szó enyhíti. Az egyik a csapat szó fogalma, a másik pedig magyarnak lenni. Nincs az életemnek szebb ajándéka, mint ezt a csapatot vezetni, a magyar himnuszt énekelni, és a szívem fölött ezt a címert hordani – fogalmazot­t Szalai, aki nem csupán medencézik és napozik a Maldív-szigeteken. A helyiekkel egy kispályás barátságos meccsen is pályára lépett, amiről ugyancsak beszámolt az Instagramo­n.

 ??  ?? Testvérek
A válogatott támadója, Szalai Ádám (balra) öccsével, Bertalanna­l utazott az egzotikus pihenőhely­re
Testvérek A válogatott támadója, Szalai Ádám (balra) öccsével, Bertalanna­l utazott az egzotikus pihenőhely­re

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary