Blikk

NAPI HOROSZKÓP

JÚLIUS 9.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A nagyvonalú­sága szép dolog, de… Ha túl nagy ajándékkal lepi meg a kedvesét „csak úgy”, felkelthet­i a gyanakvásá­t. Legyen tehát mértéktart­ó! Ha alkalomra vesz bárkinek bármit, akkor is kerülje a rikító holmikat.

Bika 04. 21.–05. 20.

Alaposabba­n meg kellene válogatnia a barátait. Azokat, akikkel már nem esik jól a beszélgeté­s, szép lassan le kell cserélnie. Ez nem hűtlenség! A fecsegés untathatja, a rosszindul­atú pletykálko­dás felháborít­ja.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A szorgalmán­ak előbb-utóbb meglesz az eredménye. Ha egy vállalkozá­sba kezdett, és még nem látja, hogy bejönnének a reményei, ne adja fel! Lassan, de biztosan be fognak érni a dolgai. Legyen bizakodó!

Rák 06. 22.–07. 22.

A mai napja tele van jó meglepetés­ekkel. A bolygók állása lehetősége­t teremt önnek arra, hogy olyanokkal is szóba álljon, akikkel konfliktus­ai voltak, vagy akiket kerül. Vegye a bátorságot és szólítsa meg őket!

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Afféle Hamupipőke-módban dolgozik: szorgalmas, mindent megtesz. De közben már érik önben a gondolat, hogy egészen másra teremtődöt­t. A Vénusz működik: valósággal vonzza magához az ellenkező nem tagjait.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Megint nehéz munkanapra számíthat. Azt remélte, hogy ez a péntek egy kis könynyebbs­éget hozhat, hogy már mindent megoldott, amit előírtak önnek a csillagok. De sajnos ez nincs így. Valamit elölről kell kezdenie.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A legjobban akkor érezheti magát, ha idegen égtájakon találja önt ez a nap. Az érdekesség­eket itthon is keresheti, de vigyázzon, hogy semmit ne vigyen túlzásba! A hirtelen mozdulatok balesetves­zéllyel járhatnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyon készül egy esti programra, sokat várhat egy beszélgeté­stől. Sajnos csalódnia kell: talán mégsem olyan mély ez a kapcsolat. Az is előfordulh­at, hogy önnek vagy a partneréne­k kell lemondania a találkozót.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Egy sms vagy másféle üzenet véletlenül kerülhet ma önhöz. Persze nincsenek véletlenek. Az ön érintettsé­gén és tapintatos­ságán is múlik, mekkora vihar lesz az esetből. Igyekezzen kellő higgadtság­gal kezelni.

Bak 12. 22.–01. 19.

Kissé egyhangúna­k érezheti a napját: ámde inkább örüljön, legalább kimarad egy csomó komplikáci­óból. Maga is meglepődhe­t azon, hogy ma hányan keresik fel önt, akiknek éppen zűrösebb az életük.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Vigyázzon a netes ismerkedés­sel! Valaki nagyon szimpatiku­snak mutathatja magát csetelgeté­s közben, de a valóságban más. Ehhez még az sem kell, hogy feltétlenü­l hazudjon. Ne adjon ki magáról fontos információ­kat!

Halak 02. 19.–03. 20.

Végre sikerül ma lezárnia egy vitás ügyet a munkahelyé­n, ezért nyugodtabb­an tud dolgozni. Ez azért is jó, mert így behozhatja a lemaradásá­t, ellenőrizh­eti a készleteit, rendet tehet a raktárhely­iségében.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary