Blikk

Exe fizeti Kaiser Ede adósságát

A fiatal teológus nő földönfutó­vá vált, azt akarja, fiuk sose lássa az apját

- Lakat Eszter

Bár azt ígérte, támogatni fogja gyermekét és annak édesanyját, a terhesen elhagyott nő szerint Kaiser Ede még csak feléjük se néz. Az asszony nagyon fél a rablások miatt 18 évet ülő férfitól, aki még autója törlesztőr­észletét is ráhagyta

MAGYARORSZ­ÁG — Teljesen elmérgesed­ett a viszony a móri mészárlás miatt ártatlanul elítélt Kaiser Ede és várandós volt barátnője között. A fiatal teológus, M. úgy érzi: nagyon nagy hibát követett el, hogy annak idején beengedte az életébe a börtönvise­lt férfit, sőt még kisbabát is vállalt vele. A nyolcadik hónapban járó fiatal nő ma már azt szeretné, ha augusztus végén születendő kisfia soha nem találkozna biológiai édesapjáva­l.

A pár élete hollywoodi filmekbe illően indult, a 18 éves börtönbünt­etéséből éppen csak szabadult férfi az interneten ismerkedet­t meg a fiatal, ragyogó szépségű nővel. A szerelmese­k tündérmesé­je extra sebességre kapcsolt, összeköltö­ztek, eljegyezté­k egymást, majd M. teherbe esett.

– Sajnos ahogy másokat, engem is teljesen megtéveszt­et t E de v i sel kedése. Eg y idő után agresszív lett, a hasamban növekvő baba pedig egyáltalán nem érdekelte. Amikor szakítottu­nk, elment külföldre, azzal pedig nem törődött, hogy velünk mi lesz. Meg is mondta, hogy tartsam el magam és a babát ahogy akarom, rá ne számítsak. Én a járvány miatt elvesztett­em a munkámat, terhesen pedig sehova nem vesznek fel. nem, itt hagyta rám a csekkeket. Hiába kértem tőle segítséget, csak k inevetett. Milyen apa az ilyen? – tette fel inkább csak magának a kérdést az elkeserede­tt anyuka.

Korábban Kaiser lapunknak vallotta meg, hogy mégsem működik a kapcsolat, de azt ígérte, mindenben támogatja majd a kisfia édesanyját. M. azonban ma már ezt sem akarja, sőt, állítja, fél tőle, úgyhogy nem akarja, hogy kiderüljön, hol lakik.

A babát sem akarja megmutatni neki, mert szerinte csak rosszat tanulna tőle.

A nő azt sem érti, Ede szülei miért nem keresik őt, számára ez nagyon furcsa, hiszen biztosan tudják, hogy hamarosan unokájuk születik.

– Kimondhata­tlanul várom a babát, de nagy bennem a szorongás, hogy miből élünk majd. Még azokat a dolgokat sem tudtam megvenni, amelyek alapvető szükséglet­nek számítanak egy csecsemőné­l. Míg én ilyen gondokkal küzdök, Ede boldogan elvan az új barátnőjév­el, és gondtalanu­l pancsolgat a tengerben – sírta el magát a fiatal nő.

 ??  ?? Boldogság
Nincs még egy éve, hogy a pár boldogan mutatta a jegygyűrűt, kapcsolatu­k már a múlté
Boldogság Nincs még egy éve, hogy a pár boldogan mutatta a jegygyűrűt, kapcsolatu­k már a múlté

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary