Blikk

Titkos esküvőről álmodik Szűcs Judith

Nem vágynak nagy lagzira lett kedvesével, elég a tudat, hogy szeretik egymást

- V. V.

BUDAPEST — 14 éve ismerte meg lett származású párját Szűcs Judith, és azóta féltve őrzi a boldogságá­t. Noha eddig mindketten imádtak utazni, legutóbb Thaiföldön jártak, az énekesnő idén már csak egy eldugott balatoni nyaralást tervez, és ha lesz is esküvő, azt is titokban, szűk körben tartják majd.

– Rengeteget utaztunk korábban, de ez az utóbbi időben nem volt lehetséges, idén is csak eg y eldugott balatoni nyaralást tervezünk. Az ismertsége­m miatt nem szeretnék tömeges helyen strandolni a párommal, inkább csendesen pihenünk – kezdte a Blikknek Szűcs Judith, akin az utóbbi időszak nagyon sokat változtato­tt.

A korábbi pezsgés helyett ma már inkább a csendre szavaz, otthon sokszor még a tévét is kikapcsolj­a, de a közösségi oldalait is ritkán látogatja.

– Valahog y meg változott bennem valami, jobban szeretem már a csöndet. A színpadot és a fellépések­et imádom, de az utazást már kevésbé. Egyrészt sok időt elvesz, másrészt pedig van mostanában bennem valami megmagyará­zhatatlan félelem az autóban. Sokszor eszembe jut, mi van, ha elalszik a sofőr, vagy épp elhúz mellettünk egy kamion és öszszerázk­ódom, amikor megremeg az autó. Éppen ezért kevesebb fellépést vállalok már, mint korábban. Jólesett az utóbbi időben többet pihenni, együtt lenni a családomma­l, el is határoztam, hogy a jövőben is arra fogok törekedni, hogy minél több időt töltsek a szeretteim­mel. Vannak felkérései­m, de már válogatok közülük, nem szeretnék órákig utazni egy-egy fellépésre, hisz ez rengeteg időt vesz el – árulta el az énekesnő.

Noha Judithék továbbra is ter vezik az esküvőt titokzatos kedvesével, időpontot még nem tűztek ki. Az énekesnő nem vágyik nagy lagzira, inkább csendes, titkos, „mezítlábas” ceremóniát képzelt el magának.

– Nem vagyok nagy lagzis típus, és ha lesz is esküvőnk, az titokban lesz. A nagy lakodalomm­al szemben inkább egy mezítlábas, tengerpart­i esküvőt tudnék elképzelni. De ez most nem is olyan fontos nekünk, bőven elég a tudat, hogy ez egy nagy szerelem, egy életre szóló kaland, amire nagyon vigyázok! – szögezte le Judith.

származású pár

nem tartották fon

szeházasod­janak

 ??  ?? Türelmes Szűcs Judith 14 éve boldog lett
ja mellett, eddig
tosnak, hogy ösz
Türelmes Szűcs Judith 14 éve boldog lett ja mellett, eddig tosnak, hogy ösz
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary