Blikk

Feladta magát Manson

- Blikk-információ Sz. B.

GILFORD — Feladta magát egy New Hampshire-i rendőrőrsö­n Marilyn Manson. Az elmúlt hónapokban a volt barátnői ellen elkövetett állítólago­s erőszakos cselekedet­ei miatt kereszttűz­be került énekest körözték. A vád szerint Manson a gilfordi Bank of New Hampshire Pavilionba­n adott koncertje közben megütött egy videóst, ami miatt bíróság elé kellett volna állnia, ő azonban ügyvédeive­l

– Fontos nekünk a Campus Fesztivál, mert másfél év kihagyás után most játszik újra hazai pályán a zenekar. A debreceni koncertek mindig különleges­ek számunkra. Egy teljesen felfrissül­t műsorral készülünk, aminek a gerince a két éve elmaradt lemezbemut­ató koncertünk anyaga.

– A dal egyszerre szól arról, hogy mennyire tudjuk értékelni azt a lehetősége­t, hogy végre újra fesztiválo­zhatunk, hogy újra együtt lehetünk. Az emberek végre elengedhet­ik magukat, felszabadu­ltan ünnepelhet­nek. Emellett azért elsunnyogt­a volna az ügyet.

Miután kiderült, hogy körözik, besétált az őrsre, ám a lap információ­i szer int az énekest azót a óvadék ellenében szabadlábr­a helyezték. érdemes gondolkodn­i az elmúlt hónapok eseményein.

A kényszersz­ünet alatt mivel ütötték el az időt?

– Alapvetően mi elég aktív időszakot éltünk ak kor is, amikor nem lehetett koncertezn­i. Zenekari háttérmunk­ák folytak, azon törtük a fejünket, milyen aktivitáso­kkal tartsuk a kapcsolato­t a közönségge­l. Készítettü­nk videóklipe­ket és született két új dal is.

Milyen nagy bulira készülnek még a nyáron?

– Október elejéig tervezünk fixen, ebből kiemelkedi­k a 3 évtizedre bontott Budapest Park-os koncertsor­ozat, aminek a második felvonása júliusban lesz, és jön még jó pár nagy szabadtéri buli a nyári szezonban.

 ??  ?? Nagy pillanat Szabó Kitti színésznőt Horvátorsz­ágban, a tengerpart­on jegyezte el párja, Martin
Mivel készül a Tankcsapda az idei első nagy zenei fesztiválr­a?
Mit üzen a Csapda-dalból íródott Campus-himnusz?
Nagy pillanat Szabó Kitti színésznőt Horvátorsz­ágban, a tengerpart­on jegyezte el párja, Martin Mivel készül a Tankcsapda az idei első nagy zenei fesztiválr­a? Mit üzen a Csapda-dalból íródott Campus-himnusz?
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Erőszak Manson állítólag megütött egy videóst
Erőszak Manson állítólag megütött egy videóst

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary