Blikk

Feleségét gyászolja Bozsó Péter

- V. V.

BUDAPEST — Tragikusan fiatalon, mindössze 48 évesen hunyt el Urbán Andrea színésznő, Bozsó Péter felesége. A Jóban Rosszban színésze összeroppa­nt a gyásztól, és hiába kerestük, kérte, mindenki tartsa tiszteletb­en a fájdalmát, nem tudott még beszélni szeretett felesége haláláról. A pár szinte még gyerekfejj­el ismerte meg egymást, majd a barátságuk szerelemmé szövődött, 2010ben pedig megszülete­tt kisfiuk, Barnabás. Magánéletü­ket féltve óvták, egy interjúban mesélt arról Bozsó Péter, hogy noha mindketten színészek, soha nem fordult elő közöttük szakmai féltékenys­ég.

– Nemhogy nem féltékenyk­edünk a másik sikereire, hanem segítjük is egymást. Én a mai napig Andival szövegezek, egy mondatot nem tudok megtanulni nélküle – mondta korábban a Feminának Bozsó Péter.

Urbán Andrea a Nemzeti Színháznál kezdte pályafutás­át. A szélesebb közönség elsősorban szinkronsz­erepei kapcsán ismeri – az ő hangján szólalt meg a Will és Grace-ben Grace, a McLeod lányaiban Tess, a Címlapszto­riban pedig Amanda.

 ??  ?? Tragédia
A két színész, Bozsó Péter és Urbán Andrea fiatalon ismerkedte­k össze
Tragédia A két színész, Bozsó Péter és Urbán Andrea fiatalon ismerkedte­k össze

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary