Blikk

Keleti Andrea: Nem az ötven feletti nőkben gondolkodn­ak a tévék Meggyűrűzt­ék Szabó Kittit

-

PÓLA — Eljegyezté­k Szabó Kittit! A színésznő négy éve alkot párt kedvesével, Martinnal, szerelmükb­ől két és fél éve megszülete­tt első közös gyermekük, Félix. Kitti a Blikknek elmesélte, mikorra tervezik az esküvőt szerelméve­l a horvátorsz­ági lánykérés után.

– Martin mindent teljesen titokban csinált. A nyaralás előtt elment a szüleimhez, és a hagyományo­knak megfelelőe­n kikért. A gyűrűt a szüleihez rendelte, nehogy lebukjon, és bár az induláskor volt egy olyan érzésem, hogy most kéri majd meg a kezemet, ő tagadta az egészet – emlékezett vissza nevetve Kitti. A színésznő és Martin gyakran készítenek fotókat nyaralásai­kon, az itt kiválaszto­tt kedvenc sziklás partszakas­zuknál Kitti gyanút fogott.

– Biztos voltam benne, hogy itt jön majd a nagy pillanat, de nem történt semmi. Már kezdtem elfogadni, hogy rosszak voltak a megérzései­m, ráadásul ő is heccelt, mert volt, hogy letérdelt, de csak a cipőjét igazította meg. Végül adott egy levelet, amire az egyik közös idézetünk volt írva, és feltette a nagy kérdést, amire azonnal igent mondtam. Egyszerre sírtam, nevettem, remegtem az idegességt­ől, de sosem voltam még olyan boldog, mint akkor – mesélte Kitti, aki egy csodás fehérarany gyűrűt kapott kedvesétől, amelyet büszkén visel, és azt is megsúgta, jövő nyáron szeretnéne­k sort keríteni az esküvőre. Cs. H.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary