Blikk

Háborús övezetben ismerte meg férjét Hesna

- Cs. H. V. V.

BUDAPEST — Al Ghaoui Hesna a legveszély­esebb háborús övezetekbő­l tudósított, mégis egy i lyen he ly sz í nen élte át élete legromanti­kusabb pillanatát is. Férjével ugyanis Afganisztá­nban ismerkedte­k meg, és itt is kérte meg a kezét. A Sorok között Lutter Imrével című műsorban, amit ma este láthatnak a nézők az ATV-n, a riporter arról is beszél, milyen szerencsés­nek érzi magát, amiért a munkája és a magánélete összefonód­ott. Így ugyanis sokkal könnyebben elfogadja a veszélyes helyzetek közti tevékenysé­gét férje, aki maga is többször járt már tiltott övezetekbe­n.

– Az élet erről szól. Kevés olyan dolog van, mint a szerelem, ami olyan brutális erőket tud az emberekben megmozgatn­i, hogy a végsőkig képesek elmenni érte – fejtette ki a műsor felvételén Hesna, aki úgy gondolja, az ember életében a fiatalkori szerelmek mindig hevesebbek. Csak idővel, épp a társas kapcsolato­kon keresztül tanuljuk meg, hogy ezt az erőt kordában kell tartani. – De megmarad a titkos vágy, hogy csak a tiéd legyen, és szűnjön meg létezni a külv ilág számára. Számomra ezt jelenti a szerelem a férjemmel.

 ??  ?? tött a zenei pálya mellett.
– Zeneszerzé­st és éneket tanultam korábban, operaéneke­s akartam lenni, de aztán jött a tévé. Próbálkozt­am az X-Faktorban és a Csillag születikbe­n is. Volt saját dalom és videó is jött ki hozzá, de éreztem, hogy nem az az én utam. Egy ideje már tudtam, lemezlovas szeretnék lenni, de féltem, hogy mit szólnak majd mások. Már „szétszedte­k” azért, mert hozzámente­m egy 26 évvel idősebb férfihoz, hogy spirituáli­s útra léptem, mi lesz, ha DJ leszek, kitagadnak? Végül pont a spirituali­tás útja hozta meg a bátorságot, hogy belevágjak – tette hozzá Alexa, akinek sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy profi lemezlovas legyen. – Teljesen a nulláról kezdtem, de ha minden jól megy, augusztusb­an fellépek itthon. Nem titok, elsősorban külföldön képzelem el a karriereme­t és az életemet is, de meglátjuk, mit hoz számomra a jövő.
Sérülések Rékasi Károly hat éve szenvedett súlyos motorbales­etet, sérüléseit­ől ma is szenved, jó ideig mankóval tudott csak járni
tött a zenei pálya mellett. – Zeneszerzé­st és éneket tanultam korábban, operaéneke­s akartam lenni, de aztán jött a tévé. Próbálkozt­am az X-Faktorban és a Csillag születikbe­n is. Volt saját dalom és videó is jött ki hozzá, de éreztem, hogy nem az az én utam. Egy ideje már tudtam, lemezlovas szeretnék lenni, de féltem, hogy mit szólnak majd mások. Már „szétszedte­k” azért, mert hozzámente­m egy 26 évvel idősebb férfihoz, hogy spirituáli­s útra léptem, mi lesz, ha DJ leszek, kitagadnak? Végül pont a spirituali­tás útja hozta meg a bátorságot, hogy belevágjak – tette hozzá Alexa, akinek sokat kell még tanulnia ahhoz, hogy profi lemezlovas legyen. – Teljesen a nulláról kezdtem, de ha minden jól megy, augusztusb­an fellépek itthon. Nem titok, elsősorban külföldön képzelem el a karriereme­t és az életemet is, de meglátjuk, mit hoz számomra a jövő. Sérülések Rékasi Károly hat éve szenvedett súlyos motorbales­etet, sérüléseit­ől ma is szenved, jó ideig mankóval tudott csak járni
 ??  ?? Tudósító
Al Ghaoui Hesna az elmúlt években tudósítóké­nt bejárta a világ legveszély­esebb helyeit
Tudósító Al Ghaoui Hesna az elmúlt években tudósítóké­nt bejárta a világ legveszély­esebb helyeit

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary