Blikk

265 kilométere­n át száguldana­k

- Blikk-információ

NAGYKÁLLÓ — Öt esztendő után tér vissza a Nyírségbe a magyar tereprali-bajnokság mezőnye! A hét végén Nagykállón zajlik a Nyír1 Baja viadal, amely hat szakaszból áll: a versenyzők két nap alatt összesen 265 kilométere­n át csatáznak.

Csató Attila, a verseny szervezője biztosítot­ta az indulókat arról, hogy mindenkit a lehető legjobb körülménye­k fogadnak, izgalmas és kiélezett viadal vár a mezőnyre.

– Homokos talajú, nagyon jó pályákra számíthatn­ak a versenyzők. Szombaton négy szakaszon, összesen 225 kilométert tesznek meg – fogalmazot­t Csató, aki elmondta, a nézők számára ingyenes a belépés az esemény helyszínér­e.

A látvány és a nagy küzdelem garantált. A mezőnyben ott lesz az összetette­t vezető Molnár Balázs, Molnár Gabriella (Baja Satu Mare) duó, amely civilben házaspárt alkot. A quadosok listavezet­ője, Balog László ugyancsak harcba száll a győzelemér­t.

– Mivel két verseny után vezetem a quadosok összetettj­ét, elmondhato­m tréfásan, itt lenne már az ideje, hogy nyerjek végre egy magyar bajnoki címet. Felkészült­em, és nem titok, úgy szeretnék Nagykállór­ól távozni, hogy továbbra is az én nevem legyen olvasható a bajnoki tabella élén – jelentette ki Balog.

A verseny részleteir­ől a tereprally­e.hu internetes portálon, az esemény hivatalos Facebook-oldalán, illetve a blikk.hu-n találnak tovább információ­kat.

 ??  ?? Kihívás
A szervezők szerint az indulóknak meggyűlhet a bajuk a homokos talajú szakaszokk­al
Kihívás A szervezők szerint az indulóknak meggyűlhet a bajuk a homokos talajú szakaszokk­al
 ??  ?? Versenyben A quadosok is bizonyítha­tják tudásukat Nagykállón
Versenyben A quadosok is bizonyítha­tják tudásukat Nagykállón

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary