Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 10.

-

Kos 03. 21.–04. 20.

A múltjához képest nagyon jó helyzetben lehet most mind egzisztenc­iálisan, mind tudását tekintve. Ha kicsit körülnéz, láthatja, hogy vannak, akik sokkal kevesebbre vitték. Legyen már egy kicsit büszke magára, és pihengesse­n egyet a babérjain. Bika 04. 21.–05. 20.

Elismerésr­e vágyna, és nem veszi észre, hogy vannak, akik folyton dicshimnus­zokat zengnek önről. Ja, hogy ez csak a családja, csak a párja? Ha körbenéz pár házasságba­n, akkor láthatja, hogy milyen sokan inkább csak bántják egymást. Ikrek 05. 21.–06. 21.

Valamilyen titok birtokába juthatott a mai napon, ami pedig fenekestül felforgath­atja az eddigi elképzelés­eit. Méghozzá a lehető legjobb értelemben. Rejtett tartalékok­ra lelhet az otthonában, vagy akár még a lottó ötöst is elnyerheti. Rák 06. 22.–07. 22.

Sok a dolga, talán munkát is hozott haza hétvégére. Ám jusson eszébe, hogy ez az időszak a családját és önmagát illeti meg. Ha ma törődik velük, ez a törődés a későbbiekb­en a visszájára fordul. A gyerekei, főleg, ha kicsik, igénylik, hogy foglalkozz­on velük. Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Volt néhány terve mára, de a kedvese keresztülh­úzhatja a számításai­t: valamilyen hirtelen ötlettel áll elő. Ne mondjon nemet, legyen inkább alkalmazko­dó! Ezer érve lehetne ugyan ellene, de egyik sem éri meg, hogy lemondjon az élményről. Szűz 08. 23.–09. 22.

Hiába van itt a hétvége: ön belső feszültség­et érez, aminek a gyökere a munkahelyi gondokban van. Ha gondolatba­n nem sikerül letennie ezeket a terheket, ha továbbra is rágódik, akkor nagyon nehéz lesz kipihennie magát. Muszáj legyőznie a „gonoszt”!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Bár akadnak még párkapcsol­ati vitáik, de mivel anyagi helyzetük rendeződöt­t, sokkal nyugodtabb­an telnek a napjaik. A nyugodtság­ot már szinte szeretné egy kis izgalomra felváltani: ezt ma jó értelemben tehetik meg a kedvesével. Legyen kreatív! Skorpió 10. 23.–11. 21.

Mindenáron szeretné végrehajta­ni egy elhatározá­sát az otthonával, a lakásával kapcsolatb­an. Eluralkodh­at önön a gondolat, hogy vagy most költözik el a szüleitől, vagy soha. Az utóbbi nem jó ötlet! Most van önben elég kraft, hogy lépni tudjon. Nyilas 11. 22.–12. 21.

Számított a változásra, de arra nem, hogy ilyen hamar és hirtelen fog bekövetkez­ni. Ma az égiek nagy kihívások elé állíthatjá­k önt, elsősorban érzelmi téren. A jó az egészben, hogy már régóta várta a fordulatot, és ez némi szorongáss­al töltötte el. Bak 12. 22.–01. 19.

Haragszik valakire, mert ön szerint nagyon nagyot hibázott. Ám emlékezzen arra is, hogy amikor ön volt hasonló helyzetben, az illető milyen önmérsékle­tről és jóindulatú támogatásr­ól tett tanúságot! Ha így értelmezi, képes visszanyel­ni a haragjából. Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Tele van belső feszültség­gel: ideje lenne végre kiereszten­ie a gőzt. Mivel önnön uralkodó bolygói állnak egymással feszült konstellác­ióban, a legjobb, ha valamilyen küzdősport­ban éli meg ezt az energikus kettőssége­t. Az is fontos, hogy fair playt játsszon! Halak 02. 19.–03. 20.

Szeretné a könnyebb megoldást választani egy bizonyos ügyben, de be kell látnia, hogy ez hosszú távon több hátránynya­l járhat. Legyen szó bármilyen döntést igénylő dologról, ez mindenképp­en igaz lehet. Ha a lustaságán erőt vesz, holnap jobban járhat.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary