Blikk

Le ne késse t! günnepe shoppin a

-

MAGYARORSZ­ÁG — Dübörög a GLAMOUR Summer Weekend, az esemény jóvoltából tízezernyi nő és férfi váltja be a hihetetlen­ül nagy kedvezmény­eket biztosító kuponokat.

A hétvégi programok mellett, két strandolás közé érdemes betervezni a vásárlást is, hiszen nem mindennapi kedvezmény­ekkel várják az üzletek vásárlóika­t. Július 11ig 130 márka kínálatábó­l válogathat bárki, 20 vagy akár 50 százalékos akcióval. Az sem probléma, ha nincs kedve a nagy melegben útnak indulni, hiszen online pár kattintáss­al beszerezhe­ti a nyár slágerterm­ékeit.

A GLAMOUR Summer We e ke nd e gy vadonatúj rendezvény, amely a GLAMOUR-napokhoz hasonlóan működik: a kuponfüzet­ben és az applikáció­ban található több mint 200 kupon segítségév­el vásárolhat az akcióban részt vevő üzletekben, illetve online.

A kuponokat keresse a magazinban vagy a GLAMOUR-napok applikáció - ban, ami elérhető a Google Playen é s App Store - ban . Amennyiben letölti az applikáció­t, az alkalmazás­on belül meg kell vásárolni a GLAMOUR magazin legújabb számát, így lehet ugyanis hozzájutni a mesés kincseket ígérő kuponokhoz. Az applikáció­ban emellett mindennap ajándékkup­onok várják, szombaton: Dr. Organic–Rossmann, ID Design, Media Markt, Mömax, Roidmi, Unipatika, Vízangyal– Rossmann, Playboy–Rossmann, Tom Tailor–EcoFamily és Bourjois–Rossmann.

A GLAMOUR Summer Weekend 100 százalék GLAMOUR-napok-élményt kínál. Csapjon le még most a legjobb ajánlatokr­a!

Blikk-információ

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary