Blikk

Kamuzott Stone a villantásr­ól

- L. B.

NEW YORK — Mindenkine­k hazudott legendás villantásá­ról Sharon Stone. A Golden Globe-díjas színésznő az Elemi ösztön című filmben bemutatott erotikus jelenettel vált szexszimbó­lummá, bugyi nélkül tárva szét a lábait.

Stone a közelmúltb­an kiadott önéletrajz­i könyvében elárulta, átverték a mozi forgatása közben: fogalma sem volt arról, hogy a nézők belátnak majd a szoknyája alá.

A vallomást óriási felháborod­ás követte, ám most a film rendezője, Paul Verhoeven kijelentet­te, egy szó sem igaz a színésznő állításaib­ól!

– Pontosan tudta, mit csinálunk. Elmondtam neki, a karaktere egy olyan lányról lett mintázva, akit a diákéveimb­en ismertem. Ő a bulikban mindig széttárta a lábait, és nem volt rajta bugyi. Amikor egy barátom szólt neki, hogy látni a vagináját, azt felelte: „Tudom, ezért csinálom.” Sharonnal közösen döntöttünk arról, ezt a filmben is megcsinálj­uk – mondta a direktor a New York Postnak.

 ??  ?? Kultikus jelenet Sharon Stone az 1992-es Elemi ösztön című film erotikus jelenetébe­n nem viselt bugyit, és villantott
Kultikus jelenet Sharon Stone az 1992-es Elemi ösztön című film erotikus jelenetébe­n nem viselt bugyit, és villantott

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary