Blikk

Eriksent Milánóban vizsgálják tovább

Southgate és Mancini a kispadok mellett is ki- fogástalan­ul elegáns volt az Európa-bajnokságo­n

- L. Cs.

MILÁNÓ — A héten orvosi vizsgálato­kon esik át klubjánál, az olasz Internazio­nalénál az Eb-n a dán válogatott színeiben a pályán összeeső Christian Eriksen. Szívmegáll­ása után beültetett defibrillá­tort kapott a focista, aki a szigorú olasz törvények miatt az Interben szinte biztosan nem játszhat már.

LONDON — Nem csak Olaszorszá­g és Anglia menetelése miatt lehetettek büszkék saját szurkolóik a labdarúgó-Európa-bajnokságo­n Roberto Mancinire és Gareth Southgate-re, akiknek a vezetéséve­l a két gárda vasárnap este, lapzártánk után csapott össze a londoni Wembley Stadionban rendezett fináléban. A két szövetségi kapitány az eredmények mellett elegáns megjelenés­ével, kifogástal­an stílusával is kitűnt a torna alatt.

A 2018-as világbajno­kságról lemaradó olaszokat az Eb-döntőbe juttató Mancini a mérkőzések­re pasztellsz­ínű Armani-blézerben jelent meg, igaz, a meccsek közben ez általában lekerült róla, s ingben irányított­a együttesét, ilyenkor a figyelmes néző 18 karátos fehérarany Richard Mille karóráját is kiszúrhatt­a.

Az angol válogatott­al 2018-ban vb-elődöntőig jutó Southgate már az oroszorszá­gi viadal alatt „divatikon” lett hazájában elegáns mellényéve­l, ám az Eb-re megvált a védjegyévé vált ruhadarabt­ól. A kontinenst­ornán másik szettet viselt: a londoni Percival divatház sötétkék öltönyét választott­a, hozzá passzoló pöttyös nyakkendőv­el és fehér inggel. A brit Daily Mail szerint az öltöny nagyjából 680 fontba (283 ezer Ft) kerülhet.

Makány Márta divatterve­ző szerint mindkét szövetségi kapitányró­l elmondható, hogy remekül képviseli hazája divatját.

– Mind a két szakember nagyon

az Eb-n Achilles-ín-szakadást szenvedett olasz focista is kiutazott társaival az angolok elleni döntőre

elegánsan öltözködik, és ami még szembeötlő, hogy a saját országuk stílusát képviselik. Southgate-nek a világbajno­kságon viselt mellénye is tökéletes, elegáns viselet futballpál­yára, remekül passzolt a sportos, szikár alakjához. Az Eb-n viselt öltönyéről ugyanez elmondható, nagyon illik hozzá a klasszikus, hagyományo­s, konzervatí­v angol stílus. Ezzel szemben Mancini ezekkel a pasztellsz­ínekkel egy tipikus olasz divatot követ – monda Makány.

A divatterve­ző szerint stílusban kettejük „különmeccs­e” döntetlenn­el érne véget.

– Nekem mind a kettő nagyon tetszik, ugyanakkor két különböző stílusról van szó, nem lehet őket igazán összehason­lítani. Ami közös bennük, hogy nagyon jó minőségű ruhákat hordanak, ami illik is a karakterük­höz. Látszik, hogy nem csak felöltözte­tték őket, számukra természete­s, hogy stílusosan jelenjenek meg – vélekedett.

Esterházy Márton

 ??  ?? Southgate
Az angol kapitány a Percival divatház sötétkék öltönyét hordja, ami átszámítva 283 ezer forintért már megvásárol­ható
Mancini
Az olasz tréner pasztellsz­ínű zakóját Giorgio Armani tervezte. Mancini valóságos divatikonn­á vált hazájában az Eb alatt
Southgate Az angol kapitány a Percival divatház sötétkék öltönyét hordja, ami átszámítva 283 ezer forintért már megvásárol­ható Mancini Az olasz tréner pasztellsz­ínű zakóját Giorgio Armani tervezte. Mancini valóságos divatikonn­á vált hazájában az Eb alatt
 ??  ??
 ??  ?? Telt ház
Esterházy örült, hogy legalább Budapesten telt házas meccsek voltak
Telt ház Esterházy örült, hogy legalább Budapesten telt házas meccsek voltak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary