Blikk

Hoeness bírálta a visszavonu­ló Kroost

-

MÜNCHEN — A Bayern München tiszteletb­eli elnöke, Uli Hoeness kritizálta a klub korábbi játékosát, a német válogatott­al az Eb-n gyengén szereplő, majd a nemzeti csapattól viszsza is vonuló Toni Kroost. Hoeness szerint a középpályá­s játékának nincs már helye a mai futballban.

BARCELONA —

 ??  ?? A barcelonai futballcsa­patot érintő hírekben mindig jól értesült Mundo Deportivo számolt be arról, hogy rövidesen játékost cserélhet egymással a Barcelona és az Atlético Madrid. A katalán lap úgy tudja, hogy a bérköltség­eit vészesen csökkenten­i akaró Barcelona Antoine Griezmann játékjogát ruházná át a madridiakr­a, cserébe megkapná Saúl Ñíguezt, aki ebben az idényben két gólt rúgott, egy gólpasszt adott. Ráadásul Saúlra elővásárlá­si joga is van a Barcának, ami azt jelenti, hogy bármely klub akarná megvenni a 26 éves játékost, ugyanazért az ajánlatért a katalánok elsőbbsége­t élveznek.
A barcelonai futballcsa­patot érintő hírekben mindig jól értesült Mundo Deportivo számolt be arról, hogy rövidesen játékost cserélhet egymással a Barcelona és az Atlético Madrid. A katalán lap úgy tudja, hogy a bérköltség­eit vészesen csökkenten­i akaró Barcelona Antoine Griezmann játékjogát ruházná át a madridiakr­a, cserébe megkapná Saúl Ñíguezt, aki ebben az idényben két gólt rúgott, egy gólpasszt adott. Ráadásul Saúlra elővásárlá­si joga is van a Barcának, ami azt jelenti, hogy bármely klub akarná megvenni a 26 éves játékost, ugyanazért az ajánlatért a katalánok elsőbbsége­t élveznek.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary